Cristiano Ronaldo şi-a luat hotel de 140.000.000 €

Ultima actualizare:

    Starul celor de la Real Madrid a cumpărat un  stabiliment într-o zonă exclusivistă din Monte Carlo
Starul celor de la Real Madrid a cumpărat un stabiliment într-o zonă exclusivistă din Monte Carlo

Cristiano Ronaldo a devenit luna trecută imaginea unui lanţ hotelier portughez şi se pare că domeniul îl atrage, acum hotărând să achiziţioneze un stabiliment luxos de cazare în Monaco. Unul pentru care a scos din buzunar 140 de milioane de euro.

Tranzacţia a avut loc recent şi a fost realizată cu ajutorul unei companii conduse de Donald Trump, cel care candidează şi pentru postul de preşedinte al SUA, şi un om de afaceri italian. Vedeta echipei madrilene a mai colaborat cu respectiva firmă şi anul trecut, când în vară şi-a cumpărat un apartament în New York, el plătind pentru locuinţă 16 milioane de euro. Totuşi, afacerea de acum a implicat o sumă de 140 de milioane de euro şi Cristiano Ronaldo s-a ales cu un un hotel într-o zonă exclusivistă a Monte Carlo, celebra aşezare de pe Riviera Franceză.Decizia fotbalistului vine la doar o lună după ce şi-a asociat imaginea cu grupul Pestana, societate ce va deschide patru locuri de cazare, două în Portugalia, unul în Spania şi unul în SUA. Oricum, nu e prima dată când Cristiano Ronaldo îşi cumpără lucruri extravagante, anul trecut el plătind 19 milioane de euro pentru a avea un avion particular.

Portughezul Cristiano  Ronaldo intră  serios în afaceri
Portughezul Cristiano Ronaldo intră serios în afaceri

Pe urmele lui Hagi

În România sunt multe exemple de fotbalişti care fac afaceri în turism, de la Adi Ilie la Copos, dar reprezentativ este Gică Hagi. El a cumpărat hotelul Bucureşti din Mamaia, în 1999, l-a renovat şi-n 2001 l-a inaugurat sub numele de Iaki. Pe plan internaţional, tenismenul Rafael Nadal a devenit din 2013 proprietarul a două hoteluri pe o insulă din Mexic, investiţia fiind de 14 milioane de dolari. Colegul său Andy Murray a achiziţionat în Scoţia natală un vechi stabiliment, care după un an de renovare s-a transformat într-unul unde cazarea costă şi 600 de euro pe noapte.


    Portughezul Cristiano  Ronaldo intră  serios în afaceri
Portughezul Cristiano Ronaldo intră serios în afaceri

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net