Cristiano Ronaldo, cadou de 18.500.000 $ pentru «iubit»?

Ultima actualizare:

    Badr Hari şi Cristiano  Ronaldo petrec  mult timp împreună
Badr Hari şi Cristiano Ronaldo petrec mult timp împreună

Presa internaţională a vuit recent în privinţa prieteniei dintre Cristiano Ronaldo şi Badr Hari, ”cârcotaşii” sugerând că cei doi ar avea o relaţie intimă. Fotbalistul lui Real Madrid a negat chiar că a achiziţionat o locuinţă în SUA, dar omul care a intermediat afacerea, aflat acum în proces cu portughezul, a oferit un scenariu şocant.

Cristiano Ronaldo a demontat toate ştirile conform cărora are un apartament în New York, în blocul lui Donald Trump. Dar, mogulul Alessandro Proto, omul care s-ar fi ocupat de actele tranzacţilor, îl cheamă la tribunal pe fotbalist considerând că acesta i-a stricat imaginea şi-i cere despăgubiri de zece milioane de euro.

„Numele şi imaginea lui Cristiano e folosită de ceva vreme de o companie care prezintă numai informaţii false, de fapt din această cauză a şi ajuns subiectul unui proces în Italia”, a tunat un reprezentant al starului de la Real. În replică, oamenii lui Alessandro Proto au ieşit la atac.

Italianul era proprietarul apartamentului de lux din New York şi el susţine că are acte prin care se arată că vedeta lui Real a achiziţionat locuinţa respectivă anul trecut, de Crăciun. În plus a făcut o dezvăluire de proporţii.

“Îi cerem daune de zece milioane de euro pentru că ne strică imaginea. Am înregistrat actele locuinţei respective şi am fost nevoiţi să declarăm autorităţilor numele proprietarului. Adevărul e că Ronaldo l-a cumpărat şi l-a donat prietenului său marocan Badr Hari”, se arată în comunicatul oferit de firma lui Proto. “Credem că asta l-a supărat, că secretul a devenit public…”, au mai spus cei de la compania italiană.

Scandalul vine într-un moment în care tot mai multe zvonuri arată că Ronaldo şi Hari, multiplu campion K1, ar avea o relaţie intimă. De altfel, fotbalistul merge săptămânal în Maroc, cu avionul său privat, pentru a-şi vedea “prietenul”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net