Cristi Dulca, a 17-a demisie din Liga I

Ultima actualizare:

    Dulca a demisionat de la Gaz MetanFoto: Răzvan Păsărică
Dulca a demisionat de la Gaz MetanFoto: Răzvan Păsărică

Cristi Dulca rămăsese singurul antrenor din România care a rezistat un sezon întreg la o echipă şi l-a început în acelaşi loc pe următorul. După înfrângerea ardelenilor la Chiajna, lanţul a fost însă rupt.

 Fostul jucător al Rapidului a fost dezamăgit nu doar de rezultat, ci şi de faptul că medieşenii n-au dat parcă tot ce puteau şi a simţit momentul. A preferat să plece el şi să ducă la 17 numărul antrenorilor plecaţi în acest sezon de la echipele lor.

“Îmi pare rău că am plecat după un an şi jumătate de la Mediaş, dar o fac cu capul sus. Sper ca decizia mea să fie bună pentru echipă, băieţii să câştige trei puncte în week-end şi să se salveze de la retrogradare. Decizia am luat-o imediat după meciul de la Chiajna. M-a deranjat cum s-a prezentat echipa. E un paradox că anul trecut am avut rezultate cu cinci luni de restanţe, dar acum avem salariile la zi şi nu reuşim să ne redresăm. Nu am oferte deocamdată. Mă pregătesc să plec în vacanţă”, a spus antrenorul care a trecut însă prin momente şi mai grele în viaţă atunci când a învins un cancer testicular. În acest moment doar doi antrenori care au fost prezenţi şi la startul sezonului mai sunt în funcţii: Costel Gâlcă, la Steaua, şi Leo Grozavu, la Botoşani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net