Cristi Chivu: "În familie, eu sunt a cincea roată la căruţă"

Ultima actualizare:

    Într-una dintre scene, Chivu le duce în brațe pe fete, dar se chinuiește să care și bagajulCapturi: UPC
Într-una dintre scene, Chivu le duce în brațe pe fete, dar se chinuiește să care și bagajulCapturi: UPC

Chivu a renunţat la carieră, dar acum e tătic şi soţ sută la sută din timp. Până să reintre în circuitul fotbalistic – nu s-a decis dacă va ocupa o funcţie administrativă sau va fi antrenor – fostul căpitan al naţionalei petrece 24 ore din 24 cu familia şi recunoaşte că cele trei fete ale lui fac tot ce vor cu el.

“Suntem o familie veselă, modernă, plină de imaginaţie”. Aşa îşi caracterizează Cristi Chivu (33 de ani)  familia, alcătuită din soţia Adelina (32 de ani) şi fiicele Natalia (6 ani) şi Anastasia (4 ani). Cei patru sunt imaginea campaniei de toamnă a companiei UPC şi au fost de acord ca spoturile publicitare să fie realizate chiar la reşedinţa lor din Bucureşti.

Natalia, Anastasia și Cristi, în timp ce încercau să ia legătura, pe internet cu Adelina
Natalia, Anastasia și Cristi, în timp ce încercau să ia legătura, pe internet cu Adelina

“Le mulţumesc celor din echipa de producţie că au aspirat mizeria pe care am făcut-o la filmări. Altfel, ar fi trebuit să chem două firme de curăţenie”, a glumit Adelina, făcând aluzie la faptul că în timpul filmărilor a fost dezastru în living.

“Acum, tot timpul îl dedic celor trei fete, una mai mare, Adelina, şi celor două pitice. E superb să stau alături de ele”, a intervenit Chivu, dezvăluind o faţă pe care publicul nu o ştie.

Cristi a spus cum decurge o seară normală în familie: ”Fetele se joacă, ori se uită la Disney Channel, iar soţia urmăreşte cu mine programele sportive. La televizor, prioritate au copiii, eu înregistrez emisiunile, dacă se suprapun cu desenele pe care le urmăresc fetele. Par cocoş, dar nu sunt. Sunt a cincea roată la căruţă în familie când vine vorba de preferinţele fetelor şi nu mi-e ruşine. Am telecomanda doar când sunt singur în cameră”.

Şi-a revenit după operaţii


    Foto: Roberto Sălceanu
Foto: Roberto Sălceanu

2013 a fost un an cu ghinion pentru fostul căpitan al naţionalei. S-a accidentat jucând pentru Inter şi a urmat o serie de trei operaţii pentru a-şi remedia problema avută la un deget la piciorul drept. Ultima intervenţie chirurgicală, suferită în SUA, a fost o premieră mondială, însă totul a fost un succes. Nu s-a mai pus problema ca el să revină în fotbal, Cristi mărturisind că acum se mulţumeşte că nu mai are dureri şi că poate merge ca un om normal. ”Stau mai mult desculţ, dar în scurt timp voi începe să alerg uşor”, a spus Chivu.

Găteşte rar, însă doar preparate italieneşti

În clipurile de promovare, Cristi Chivu apare într-o ipostază inedită: cea de bucătar. Fotbalistul ne-a dezvăluit că nu stă prea mult în bucătărie, însă atunci când găteşte, preperatele sunt delicioase. “Am locuit 11 ani în Italia, măcar nişte paste tot am învăţat să fac”, ne-a mărturisit, râzând, apoi a continuat: “Nu  fac de mâncare prea des, contează mult cheful şi dispoziţia de moment”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net