Craiova şi-a consumat bateriile

Ultima actualizare:

    Curelea era unul  dintre jucătorii  cu cele mai  mari salarii
Curelea era unul dintre jucătorii cu cele mai mari salarii

La olteni au fost mai multe vorbe, decât fapte. CS U a ars etapele, s-a inventat direct în Liga a II-a, a fost susţinută masiv de politic şi s-a calificat în Liga Europa când n-avea voie. Acum e gata s-o ia la vale.

Thaer Bawab, Cristian Bălgrădean, Costin Curelea, Viorel Ferfelea şi Hristo Zlatinski au fost puşi pe lista de transferuri şi sunt liberi să plece fără ca oltenii să primească vreun ban în schimbul lor. Conducerea Craiovei se mulţumeşte doar să scape de salariile celor cinci jucători, cele mai mari de la echipă şi care se învârt în jurul a 10.000 de euro pe lună. De asemenea, spre deosebire de până acum, când a transferat cei mai buni jucători din campionat, CS U încearcă să-i vândă pe bani cât mai mulţi pe Andrei Ivan şi Bogdan Vătăjelu, “perlele” lotului. Acest exod din Bănie are o singură cauză: problemele financiare. Toate necazurile au pornit luna trecută, când Mihai Rotaru, principalul acţionar al clubului, a fost reţinut de DNA pentru cumpărare de influenţă şi complicitate la abuz în serviciu în dosarul retrocedărilor de la ANRP. Cum şi primarul a oprit infuziile de bani publici în echipă, descurajată de arestările din ultima vreme, Săndoi şi băieţii lui au rămas în pom, iar pomul în aer. Rezultatele se văd şi în clasament, unde CSU e abia pe locul 8, cu şanse minime să prindă play off-ul, dar participantă probabilă în lupta pentru evitarea retrogradării, din play out. Iar viitorul nu sună deloc bine la Craiova.

Fac stadion modern, dar cine joacă pe el?

18 sport stadion craiova pt caseta jpeg

Autorităţile doljene au pus din nou carul în faţa boilor. Înainte să-şi consolideze mai întâi financiar clubul, au demarat un proiect grandios, din bani publici, pentru un nou stadion, care va costa 50 de milioane de euro. Guvernul a aprobat deja finanţarea arenei ultramoderne, cu 30.000 de locuri, iar construcţiile pe locul fostului Oblemenco sunt în toi. În 2017 se anunţă inauguarea, dar rămâne de văzut cine va juca acolo dacă CS U se va destrăma, Craiova neavând altă echipă în primele două eşaloanele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net