Costel Gâlcă numără din 3 în 3!

Ultima actualizare:
Arlauskis are bagajele făcute pentru Watford
Arlauskis are bagajele făcute pentru Watford

Cariera de tehnician a lui Costel Gâlcă s-a îmbogăţit peste noapte cu trei trofee. Fostul antrenor al Stelei e obişnuit cu această cifră din viaţa privată, acolo unde se bucură de trei copii născuţi în acelaşi timp.

În clipele de bucurie de după finala Cupei României câştigate duminică seara contra Universităţii Cluj (3-0), Costel Gâlcă a avut inspiraţia să facă o fotografie care va rămâne în istorie. 

Astfel, Gâlcă s-a pozat cu cu cele trei trofee cucerite cu Steaua în decurs de numai două săptămâni (titlul în Liga I, Cupa Ligii şi Cupa României), alături de care a pus celelalte trei „trofee” ale sale. Este vorba despre tripleţii Ruxandra, Bianca şi Andrei, născuţi din aceeaşi sarcină în urmă cu 15 ani.

Ca un făcut, succesele profesionale din 2015 ale lui Gâlcă au venit pe neaşteptate, la debutul său ca tehnician, povestea semănând oarecum cu ceea ce s-a întâmplat în anul 1999. Atunci, după încercări repetate şi eşuate de a avea copii, soţia fostului internaţional român a rămas însărcinată cu tripleţi.

Evident, fericirea părinţilor a fost imensă, cu atât mai mult cu cât Gâlcă şi soţia sa se pregăteau să ia în calcul inclusiv varianta unei adopţii. Ulterior, în toamna anului 2000, Costel Gâlcă a trăit şi un moment neplăcut, fiind nevoit să lipsească de la botezul tripleţilor din cauza faptului că se afla în cantonament cu naţionala. Mai mult, după ce i-a fost interzisă participarea la creştinarea copiilor, Gâlcă a fost ţinut rezervă de selecţionerul Bölöni în acel meci din preliminariile Cupei Mondiale, contra Lituaniei.

Pleacă în Emirate?

Triplul succes din acest an de pe banca Stelei l-a propulsat pe Costel Gâlcă în atenţia unor cluburi din Orient. Astfel, se pare că antrenorul de 43 de ani ar fi primit deja o ofertă avantajoasă din punct de vedere financiar de la Al-Wahda, o grupare din Emiratele Arabe Unite.

Arlauskis a pus tunurile pe Becali şi Reghe


    Arlauskis are bagajele făcute pentru Watford
Arlauskis are bagajele făcute pentru Watford

Singurul jucător al roş-albaştrilor care a acuzat în termeni duri despărţirea de Gâlcă a fost portarul Giedrius Arlauskis. Aflat la final de contract, lituanianul şi-a permis să critice conducerea din Ghencea. „E urât ce i se întâmplă lui Gâlcă. Nu merita să fie tratat aşa. Dacă nu-i oferi un contract nou, măcar o discuţie să ai cu el”, a spus Arlauskis, făcând o aluzie directă la patronul Gigi Becali. Şi Laurenţiu Reghecampf a fost pus la zid de „Arla”. „Gâlcă a demonstrat că e puternic şi a rezistat cu tot ce s-a întâmplat pe lângă el, cu vorbele urâte din partea familiei Reghecampf”, a adăugat portarul care va semna cu echipa engleză Watford.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net