Costel Gâlcă îşi felicită jucătorii: "Sunt nişte eroi!"

Ultima actualizare:

    Constantin Gâlcă
Constantin Gâlcă

Tehnicianul echipei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat miercuri seară, după eliminarea din Liga Campionilor, că acest eşec reprezintă o lovitură mare pentru stelişti, dar că el şi elevii săi trebuie să îşi revină şi se gândească la campionat şi la Liga Europa.

"A fost o seară foarte neplăcută pentru noi şi pentru mine personal, credeam în victorie, că vom rezolva meciul din prima repriză. Dar acest lucru nu s-a putut finaliza cu ocaziile pe care le-am avut. Au intervenit nişte schimbări pe care nu ni le propusesem. Avem de învăţat din acest lucru, e o lovitură foarte mare pentru noi toţi, dar trebuie să ne refacem, să ne gândim la campionat şi la Liga Europa", a spus Gâlcă la Dolce Sport.

Constantin Gâlcă a precizat că se aştepta ca Tănase să nu poată să joace foarte mult, dar nu şi să fie necesară înlocuirea sa atât de repede, în minutul 5. "Ştiam că Tănase nu e refăcut, dar el a încercat să joace. Mă aşteptam să îl schimbăm, dar nu atât de repede", a explicat tehnicianul.

Gâlcă şi-a felicitat jucătorii "pentru atitudine, pentru comportament, pentru rezultate". "Pentru mine sunt nişte eroi. Când sunt penaltiuri se poate întâmpla orice. Penaltiurile la un jucător de câmp trebuia bătute undeva jos", a mai spus antrenorul Stelei, care l-a felicitat şi pe Cosmin Moţi, care a apărat două lovituri de departajare pentru Ludogoreţ: "Nu avem ce face decât să îl felicităm şi să îi urăm succes în grupele LC".

AICI vedeţi penalty-urile din meciul Ludogoreţ - Steaua.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net