Costel Gâlcă a intrat în pâine la Espanyol

Ultima actualizare:

    Costel Gâlcă şi-a impresionat elevii prin discursul ţinut în vestiar
Costel Gâlcă şi-a impresionat elevii prin discursul ţinut în vestiar

Costel Gâlcă a stat pe bară aproape şapte luni după despărţirea de Steaua, timp în care a refuzat mai multe oferte bănoase din campionate asiatice. Răbdarea a fost o virtute pentru el şi de marţi, 15 decembrie, pregăteşte oficial o echipă de Primera Division.

Fostul internaţional a intrat din nou în vestiarul de la Cornella El Prat, după 14 ani şi jumătate de absenţă. După ce şi-a lăsat amprenta ca fotbalist în cei patru ani petrecuţi în alb şi albastru, Gâlcă a îmbrăcat marţi treningul de antrenor al catalanilor.

La conferinţa de presă a fost copleşit de emoţie, a mulţumit tuturor pentru şansa acordată, dar la antrenamente s-a comportat ca un adevărat tehnician. “Mă bucur că am primit şansa de a reveni acasă. Sunt un fan, în plus am urmărit echipa. Voi face totul pentru a ajunge la un nivel bun. Trebuie să atragem din nou fanii la stadion prin jocul nostru. Jucătorii au un potenţial extraordinar, iar filozofia mea este să am un grup puternic, fiecare să-şi asume rolul şi de aici să ne simţim bine”, a declarat Gâlcă la conferinţa de presă. Apoi, la vestiare, românul pare să fi început cu dreptul şi să-şi fi câştigat din start respectul unor veterani ca Felipe Caicedo, Salva Sevilla sau Ciani.

Marţi seară a fost primul test, în Cupa Regelui, împotriva lui Levante, iar sâmbătă urmează în campionat jocul cu Las Palmas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net