Costel Gâlcă a dat cărţile pe faţă despre relaţia sa cu Gigi Becali

Ultima actualizare:

    Costel Gâlcă e singurul român care antrenează în Spania
Costel Gâlcă e singurul român care antrenează în Spania

Fostul tehnician al echipei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat, luni, că finanţatorul Gigi Becali i-a spus încă de la începutul colaborării dintre cele două părţi că se va implica la echipă.

"Domnul Becali mi-a spus de la început că se va implica la echipă. Cred că în sensul să joace unii jucători. Ştiam de la alţii cum procedează. El vrea să ştie echipa. Înainte de meciuri vorbeam, ne consultam. Dar nu se poate spune că el făcea echipa. Erau câţiva jucători în privinţa cărora nu eram de aceeaşi părere. El voia ca anumiţi jucători care nu erau în formă să joace. Eu îi explicam... La cererea lui, au intrat jucători care nu prea jucaseră, Latovlevici, Bourceanu. La Steaua, relaţia antrenor-patron nu e uşor de gestionat. Problema a fost că la Steaua au fost jucători care îşi încheiau în vară contractul. Plus că au fost aduşi unii de care nu aveam nevoie. Dar patronul a crezut altceva", a spus Gâlcă la Dolce Sport. "După ce a ieşit din închisoare, domnul Becali mi-a spus că voi continua la Steaua. Dar nu era important asta, ci să câştigăm noi campionatul. Domnul Becali nu mi-a mulţumit, nu m-a felicitat niciodată pentru ce am făcut la Steaua. Am vorbit puţin cu dânsul pe aeroport, după meciul de la Iaşi. Şi atât", a adăugat tehnicianul.

Constantin Gâlcă a vorbit şi despre clauza pe care o avea în contractul cu Steaua, precizând că dacă pleca el trebuia să achite 500.000 de euro, iar dacă era demis trebuia să primească această sumă. "Probabil ăsta a fost motivul pentru care nu am fost îndepărtat. Eu am vrut să am această clauză", a mai spus Gâlcă.

Tehnicianul a menţionat că iarna trecută a fost tentat să demisioneze de la Steaua. "În decembrie am vorbit cu stafful meu şi am avut un sentiment... Chiar între tur şi retur. Ne plecau jucători importanţi şi timpul era scurt. Nu venea nimeni. M-am consultat şi cu familia şi m-au convins că ar trebui să continuăm munca", a adăugat el.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net