Cosmin Olăroiu: "Am greşit, am plătit"

Ultima actualizare:

    Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Începând de astăzi, Cosmin Olăroiu se va întoarce pe banca echipei de club Al-Ahli din Emirate. Scurta perioadă în care s-a aflat la cârma naţionalei Arabiei Saudite n-a fost deloc productivă pentru antrenorul de 45 de ani, care a câştigat un singur meci din cele cinci disputate.

Ieri, Arabia Saudită avea două variante din trei pentru a se califica în sferturile de finală ale Cupei Asiei. Saudiţii antrenaţi de Olăroiu au pierdut însă ultimul meci din grupe, cu Uzbekistan (1-3), şi au plecat acasă cu o singură victorie, acel 4-1 cu Coreea de Nord din urmă cu câteva zile. De altfel, aceasta a fost unica ocazie în care Oli s-a bucurat pe banca Arabiei Saudite.

Numit la finalul anului trecut ca un „colac de salvare”, românul a pierdut primele două partide de verificare, rezultate care au anunţat parcursul modest de la Cupa Asiei. „Sunt dezamăgit, mai ales că am primit uşor golurile. Dar ăsta e fotbalul, poate nu meritam mai mult. Când greşeşti, trebuie să plăteşti”, a fost concluzia lui Olăroiu după înfrângerea cu uzbecii. „A fost un turneu dificil, am făcut tot ce am putut într-o perioadă scurtă, am încercat să repar problemele pe care le-am identificat. Dar se pare că n-a fost de-ajuns. A fost o experienţă bună pentru mine, dar, din păcate, n-am reuşit ceea ce ne propuseserăm, iar asta e trist pentru mine, pentru echipă şi pentru fani“, a încheiat Olăroiu.

Împrumutat în Arabia Saudită pentru Cupa Asiei, românul se va întoarce acum la vechiul său loc de muncă, în Emirate, la Al-Ahli, echipă cu care a câştigat titlul în sezonul trecut.

N-a câştigat nici un ban

Cosmin Olăroiu a acceptat să lucreze gratis pentru naţionala Arabiei Saudite, perioadă în care salariul său a fost plătit în continuare de clubul Al-Ahli. Dacă rezultatele de la Cupa Asiei ar fi fost mai bune, atunci saudiţii intenţionau să-i propună  lui Olăroiu un contract permanent de cinci milioane de euro pe an cu scopul de a califica naţionala Arabiei Saudite la Mondialul din 2018.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net