Cosmin Moţi, gafă uriaşă în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

    Cosmin Moţi
Cosmin Moţi

Rezultatul meciului Ludogoreţ - Luverpool (2-2), disputat aseară în grupele Ligii Campionilor, a fost influenţat şi de o greşeală impardonabilă a fundaşului român Cosmin Moţi.

La Sofia, scorul s-a deschis încă din minutul 3, după ce Dani Abalo a profitat de o greşeală a portarului Mignolet, care a respins în faţă un şut care a fost orice, numai imparabil nu. Din păcate pentru bulgari, eroul lor, Cosmin Moţi, cel care a făcut minuni în play-off-ul cu Steaua, a comis-o, la rândul său, cinci minute mai târziu.

Fundaşul român nu s-a înţeles cu goalkeeper-ul Stoianov, a ezitat în duelul cu Lambert, iar acesta a profitat de „cadoul“ oferit de Moţi şi a înscris, probabil, cel mai simplu gol din cariera sa de până acum. La 1-1, englezii au pus stăpânire pe joc şi au fost răsplătiţi după ce Hendersen a fructificat centrarea excelentă a lui Sterling (37).După pauză, Liverpool a fost taxată pentru că a ratat ocazia de a face 3-1. Acelaşi Sterling nu l-a putut învinge pe Stoianov, care a avut o intervenţie senzaţională, cu piciorul. Peste doar câteva minute, britanicii au fost învinşi, paradoxal, dintr-un corner. Diakov a prelungit la bara a doua, la Terziev, iar acesta a egalat (88). Într-un fel, s-a făcut dreptate după partida de la Liverpool, atunci când englezii au învins Ludogoreţ dintr-un penalty transformat de Gerard în al treilea minut al prelungirilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net