«Coşmarul» Pustai atacă Steaua

Ultima actualizare:

    Cristi Pustai  a încurcat de mai  multe ori SteauaFoto: Mediafax
Cristi Pustai a încurcat de mai multe ori SteauaFoto: Mediafax

Vicecampioana României se reuneşte practic după două săptămâni în care grosul lotului a fost împărţit pe la echipele naţionale. Primul meci este cu Gaz Metan, echipa peste care are fix 10 puncte în clasament, iar Reghecampf şi compania nu iau în calcul decât victoria. Nu va fi însă uşor, cel puţin din punctul de vedere al antrenorului oaspeţilor.

Cristi Pustai are 14 meciuri ca antrenor principal împotriva Stelei şi puţini tehnicieni români se pot lăuda cu palmaresul său: patru victorii, patru egaluri şi şase înfrângeri. Nu e un istoric pozitiv, dar meciurile în care echipa antrenorului medieşean n-a pierdut cu roş-albaştrii s-au jucat în momente cheie, care au dinamitat clubul lui Gigi Becali.

Ultima victorie a lui Pustai cu Steaua a fost în februarie 2015, când o antrena pe Rapid, şi s-a întâmplat chiar în Ghencea. Giuleştenii erau pe ultimul loc al clasamentului, Steaua pe primul, iar feroviarii debutau într-un retur în care îşi propuneau o salvare care n-a venit până la urmă. A fost un succes cu 1-0 al lui Pancu şi compania, prin golul marcat de cehul Marcel Gecov, care a produs multă agitaţie în vestiarul lui Costel Gâlcă. În acel sezon 2014-2015, Pustai a învins chiar de două ori Steaua, în turul respectivei stagiuni, când stătea pe banca lui ASA Târgu Mureş, echipa lui câştigând cu 1-0 împotriva  roş-albaştrilor.


    Adi Popa îşi doreşte cele trei puncte în  meciul cu Gaz MetanFoto: Mediafax
Adi Popa îşi doreşte cele trei puncte în meciul cu Gaz MetanFoto: Mediafax

În total sunt şase puncte „furate” Stelei de actualul antrenor al lui Gaz  Metan, care a făcut ca lupta la titlu să se dea până în ultima etapă, Stanciu şi compania câştigând-o în faţa ASA-ului lui Ciobotariu. Celelalte două succese ale lui Pustai au venit de pe banca sibienilor. A fost un incredibil 3-0 la Mediaş, prin reuşita lui Thaer Bawab şi dubla lui Cristi Bud, şi un 1-0 în Ghencea, prin golul lui Eric de Oliveira. Pustai şi Steaua nu s-au mai întâlnit însă de mai bine de nu an, pentru că a fost cu Gaz Metan în Liga a II-a.

La ultima partidă directă, când antrenorul o conducea pe FC Botoşani, a fost o înfrângere cu 5-3, la Cluj, pe teren neutru, când la stelişti antrena încă Mirel Rădoi. Cu doar două echipe s-a întâlnit Pustai mai des în cariera lui, CFR şi Dinamo, împotriva cărora a condus 16, respectiv 18 partide. Rămâne astfel de văzut azi finalul episodului 15 din Steaua contra Cristi Pustai!

Llullaku, arma principală a Mediaşului


    Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Gândul rău pus de Cristi Pustai Stelei e îndreptăţit şi de forma unuia dintre jucătorii săi. Azdren Llullaku, vârful Gazului, este golgheterul campionatului cu 8 goluri marcate în 11 meciuri şi traversează o formă de zile mari, care l-a propulsat până în lotul Albaniei pentru dubla cu Luxemburg şi Liechtenstein, din preliminariile Mondialului din Rusia. Acesta a marcat cât primii doi golgheteri ai Stelei la un loc, Rick Boldrin, 5 reuşite, şi Florin Tănase, 3 reuşite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net