Contre între suspendatul Şumudică şi Reghe

Ultima actualizare:

    Marius ŞumudicăFoto: Click
Marius ŞumudicăFoto: Click

Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pe Marius Şumudică pentru şase luni, după ce s-a descoperit că antrenorul Astrei avea un cont la o casă de pariuri. Tehnicianul va sta pe bară în play-off, dar a început deja să dueleze cu rivalul de pe banca Stelei, Reghecampf.

"Sezonul nu s-a terminat, sezonul aşa a fost de la început. Deci campioni vor fi cei care vor termina pe primul loc la sfârşitul play-off-ului. Suntem la jumătatea cursei! Mai sunt multe meciuri de jucat. Aşa a fost campionatul conceput din vară, deci ce discutăm acum? Doar nu suntem la grădiniţă.

Este un lucru normal la Steaua, în momentul când antrenezi Steaua sau în momentul când faci parte din această familie, ştii ce se întâmplă la Steaua. La Steaua, în fiecare an se investeşte, se aduc jucătorii cei mai buni...Nu ne doare acest lucru, ne doare că nu ne-am câştigat punctele din campionat, dar nu are nicio treabă cu Şumudică. E campion după terminarea acestui sezon.

Acest lucru trebuie să îl vorbim în vară, nu acum. Şi nu este problema lui Şumudică. Problema lui este să termine cât mai bine cu Astra şi cred că e cel mai important", a spus Reghe la Digi Sport.

"Am realizat un record la Astra. Avem 11 meciuri fără înfrângere, nu cred că s-a mai întâmplat aşa ceva la acest club. Dacă astăzi se încheia campionatul, eram campioni, dar ne aliniem la start cu ceilalţi, dăm şanse şi celorlalţi din spate, dar asta e. Pentru mine, campioana morală este Astra Giurgiu. Suntem calificaţi în cupele europene, sunt bucuros să-mi îndeplinesc obiectivul", declarase Şumudică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net