Contra, "talismanul" dinamoviştilor în faţa CFR

Ultima actualizare:

    Dinamo nu a mai  învins acasă pe  CFR din 2009 FOTO: Spotpictures.eu
Dinamo nu a mai învins acasă pe CFR din 2009 FOTO: Spotpictures.eu

Dinamo e complexată în faţa rivalilor clujeni, unii pe care nu i-a mai învins acasă în campionat din 2009. Dar speranţele gazdelor din această seară stau pe umerii tehnicianului Cosmin Contra, cel care nu a pierdut niciodată în faţa CFR.

Arena Naţională va fi scena unui adevărat meci al orgolilor. Dinamoviştii vor să-i bată pe cei din Gruia pentru a urca în clasamentul play-off-ului, dar şi pentru a-şi lua revanşa. De opt ani, pe terenul lor, ei nu i-au mai depăşit pe ardeleni atunci când s-au luptat în campionat. Au avut un succes în 2015, dar jocul a fost în sferturile Cupei Ligii şi anul următor a venit imediat replica: s-au duelat în finala Cupei României şi ardelenii s-au impus din nou. Totuşi, acum, Dinamo are un avantaj, pe Cosmin Contra.

“Guriţă” s-a întâlnit de trei ori cu CFR şi a obţinut două victorii şi o remiză. Unul dintre succese a fost cu atât mai important, cu cât a însemnat cucerirea Cupei, el fiind atunci antrenorul Petrolului şi câştigând cu 1-0. Apoi, în funcţie de deznodământul meciului de acum, există varianta ca Vasile Miriuţă, tehnicianul clujenilor, să ajungă în locul lui Contra, a cărui înţelegere expiră în vară.

simeon stalpnicul png

Mai semnează noul contract?

Contra şi şefii susţin că vor continua şi din sezonul următor, dar ambele tabere evită comentariile privind subiectul. “Încercăm să găsim un acord, sunt detalii de pus la punct. Vă daţi seama, dacă am semna cu Contra imediat, ar fi mult prea uşor şi nu ar fi în regulă”, a explicat directorul general Adi Mutu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net