Contra a ratat în patru zile Cupa şi titlul

Ultima actualizare:

    Cosmin Contra  nu ştie dacă îşi  va prelungi din vară  contractul cu Dinamo
Cosmin Contra nu ştie dacă îşi va prelungi din vară contractul cu Dinamo

Cosmin Contra negocia cu şefii prelungirea contractului scadent în vară, dar ultimele rezultate fac ca tratativele să fie sistate. Săptămâna trecută, Dinamo a jucat contra celor de la CS U Craiova în sferturile Cupei României şi a pierdut la penalty-uri, 5-6.

 Astfel, „Guriţă” şi elevii săi nu mai pot bifa un obiectiv important, mai ales că obţinerea acestui trofeu ar fi însemnat şi un „bilet” facil pentru participarea în întrecerile europene. Apoi, în play-off-ul Ligii I, după două meciuri fără să înscrie şi-n care au realizat doar două puncte, a urmat eşecul din derby-ul cu FCSB, 1-2. În aceste condiţii, „câinii” mai au doar şanse teoretice pentru a triumfa în campionat, fiind pe ultima poziţie a ierarhiei.

„În ultimele trei meciuri am avut două penalty-uri, acum, în derby, la scorul 1-1, am avut unul la Patrick Petre. Dacă sunt împotriva noastră să se dea, dar când avem şi noi să ni se ofere. Două puncte în plus cu Craiova şi cu Steaua alte trei, aveam acum încă cinci şi discutam altfel. Aşa, am ieşit din lupta pentru titlu”, a explicat Contra. 

„Roş-albilor” le-a rămas acum doar şansa de a obţine Cupa Ligii, dar situaţia lui Contra e incertă. Antrenorul nu ar vrea să stea departe de familia stabilită în Spania şi-n plus nu are garanţia că va beneficia de achiziţii de marcă în lot şi că titularii de acum nu vor pleca. Apoi, nici şefii nu au mai insistat asupra semnării noului contract, aşa cum au făcut-o acum o săptămână, până când să înceapă seria neagră, în care în patru zile s-au ratat două obiective. 

“În situaţia în care suntem…Nu e momentul să vorbesc despre continuarea mea pe banca lui Dinamo”, a recunoscut antrenorul.

Nici fostele glorii ale roş-albilor, printre care Giani Kiriţă sau Claudiu Niculescu, nu cred că echipa mai are şanse la titlu şi că “Guriţă” va mai rămâne şi-n sezonul următor în club.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net