Contra: "Nu mă gândesc la titlu. Sunt realist, este foarte greu!"

Ultima actualizare:

    Cosmin ContraFOTO: Sportpictures.eu
Cosmin ContraFOTO: Sportpictures.eu

Cosmin Contra a declarat că nu se gândeşte la titlu în Liga I pentru că e foarte greu ca FCSB şi FC Viitorul să facă paşi greşiţi în ultimele două etape.

"Mai sunt două meciurile din play-off, avem o deplasare grea. Va fi un meci greu cu CFR, foarte greu, vor dori să-şi spele imaginea de la ultimul meci, va fi la fel de greu sau chiar mai greu decât cel cu FCSB. Îmi doresc ca jucătorii să fie concentraţi, îmi doresc să jucăm bine, pentru a ajunge în ultima etapă cu opţiuni cât mai multe de a ajunge cât mai sus în clasament. Am găsit un lot de jucători bun, le-am transmis că eu cred în ei şi că depinde foarte mult de ei ce vor face. Au recepţionat foarte bine mesajul, mereu le-am spus după victorii şi evoluţii bune că e meritul lor. Mă bucur enorm pentru ei, sper să fie conştienţi că aceste meciuri trebuie să le termine bine, să încununeze un an de muncă. Nu mă gândesc la titlu. Sunt realist, este foarte greu ca cele două echipe să facă un pas greşit", a declarat Contra.

Cosmin Contra a completat afirmând că 98 la sută Paul Anton nu va rămâne la Getafe: "Am discutat cu preşedintele de la Getafe, mai mult de 98 la sută nu vor activa clauza, dacă nu va avea alte oferte, va reveni, dar ştiu că este foarte apreciat în Spania şi probabil va rămâne acolo".

Dinamo ocupă locul 3 în Liga I, cu 36 de puncte, la două puncte de FCSB şi FC Viitorul.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net