Contra cere întăriri

Ultima actualizare:

    Dinamo a obţinut  o victorie la limită  cu Sepsi în Liga 1FOTO: Sportpictures.eu
Dinamo a obţinut o victorie la limită cu Sepsi în Liga 1FOTO: Sportpictures.eu

Dinamo arată un joc tot mai modest şi antrenorul Contra le-a transmis şefilor că e nevoie de investiţii în lot dacă vor ca echipa să rivalizeze cu forţe ca FCSB şi CFR Cluj.

„Câinii” au învins la limită pe nou-promovata Sepsi, 1-0, golul fiind marcat din penalty. Victoria a venit după două eşecuri, cu CFR şi Poli Iaşi, însă elevii lui Contra nu arată a echipă ce poate cuceri titlul, deşi e obiectivul declarat. Chiar Cornel Dinu a caracterizat prestaţia „roş-albilor” din partida cu Sepsi ca fiind cea mai slabă din istoria clubului. 

simeon stalpnicul png

Pentru a remedia situaţia, Cosmin Contra cere achiziţii de marcă şi pentru a forţa mâna conducătorilor, l-a dat exemplu pe Gigi Becali. Patronul „roş-albaştrilor” l-a adus şi pe Florinel Coman de la Viitorul şi a cheltuit peste şase milioane de euro pentru a-i face pe plac antrenorului Nicolae Dică. „Becali îşi permite tot ce e mai bun din Liga I şi nici un alt patron din campionat nu poate face transferurile sale. Asta e şi trebuie s-o luăm ca atare. Vom încerca să ţinem pasul”, a spus „Guriţă”, trimiterea fiind către oficialii dinamovişti, ”specializaţi” în aducerea jucătorilor liberi de contract.

Apoi, a precizat: „Vom vedea ce putem aduce şi noi până la finalul campaniei de transferuri. Încercăm să ne batem cu cei care investesc cel mai mult, CFR şi Steaua, e greu, dar noi avem forţa grupului”.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net