Contra, acid după ironiile FCSB: "După ce se califică, ridicăm fustiţa"

Ultima actualizare:

    Cosmin Contra
Cosmin Contra

Cosmin Contra a răspuns dur după ce Gigi Becali şi Meme Stoica au râs de dinamoviştii pentru că au fost eliminaţi din Europa de către cei de la Athletic Bilbao.

"Sunt lucruri care nu sunt normale, trebuie să existe respect. Să nu uite cei de la Steaua că şi Petrolul, cu mai puţini bani investiţi, a avut acelaşi rezultat cu aceeaşi echipă a lui Plzen, acum câţiva ani. Şi să nu uite Steaua că, în ciuda investiţiilor din ultimii trei ani, nu a câştigat campionatul. Să nu uităm că jucând cu echipele bune din Spania, Anglia sau Italia au fost scoruri de maidan. Asta e diferenţa. Vrem sau nu, putem să ne batem cu echipe din Cehia, Polonia, din ţările astea cu fotbal apropiat.

Dar răutăţile astea trebuie să rămână deoparte. Foarte bine că s-au calificat, dar să-i vedem pe cei de la FCSB cu o echipă precum Sporting Lisabona. După ce o bate şi se califică în grupele Ligii Campionilor, o să ridicăm fustiţa. Dar deocamdată s-au calificat cu Plzen. Petrolul le-a dat cu terenul în cap cu mai puţini jucători valoroşi decât Steaua", a spus Contra.

Gigi Becali şi-a cerut scuze pentru ieşirea sa, explicând că i-a jignit doar pe cei care au făcut farsa de la meciul Stelei cu Manchester City, când peluza roş-albastră a afişat mesajul "Doar Dinamo Bucureşti".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net