Continuă haosul la Rapid

Ultima actualizare:

    Rapidiştii abia  promovaseră în  prima ligă
Rapidiştii abia promovaseră în prima ligă

Rapidiştii au depus mai multe cereri de suspendare a hotărârii de intrare în faliment. Au fost respinse toate, inclusiv joi, cu o singură excepţie. Răspunsul la aceasta din urmă va fi dat pe 11 iulie, cu o zi înaintea ultimatumului de la LPF, care intenţionează să scoată clubul din Liga I.

„Vişiniii” mai au o singură şansă de supravieţuire, iar la data de 11 iulie îşi vor afla soarta, după ce joi la Curtea de Apel toate celelalte demersuri de a se evita falimentul nu au avut câştig de cauză. Cum LPF a anunţat că până la data de 12 iulie şefii din Grant trebuie să dovedească că formaţia nu mai e în faliment pentru a vira banii din drepturile tv şi a oficializa locul din Liga I, timp ar fi pentru salvare. Dar numai teoretic, fiindcă din câte se pare la „apel” se va da aceeaşi sentinţă ca-n celelalte instanţe. 

Astfel, Rapidul nu va mai exista, locul în prima ligă urmând a fi luat de Poli Timişoara, echipa ce a retrogradat la finele acestui sezon. Redresarea pentru ca un club de tradiţie să nu se dizolve ar fi ca patronul actual Valerii Moraru să plătească 4,5 milioane de euro, adică datoriile clubului, scenariu greu de crezut în condiţiile în care el nu a investit până acum decât sume derizorii. 

Astfel, ar rămâne ca echipa să o ia de la zero, cu un nume schimbat, prin liga a patra, acolo unde va juca derby-uri cu Progresul şi Sportul. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu palmaresul, stema şi culorile Rapidului, bunuri ce erau controlate de o firmă a fostului patron, George Copos, dar acesta le-ar fi cedat gratis unui apropiat de-al său.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net