Consolarea lui Gâlcă: "Am avut penalti"

Ultima actualizare:

    Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Tehnicianul echipei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat miercuri seară, după meciul cu ASA Târgu Mureş, scor 0-1, că formaţia sa ar fi trebuit să beneficieze de un penalti în minutul 80, el precizând că jucătorul oaspeţilor, Laszlo Sepsi, a comis henţ în careu.

"A fost un joc bun al nostru, în care ne-am creat ocazii, dar nu le-am fructificat. E greu să câştigi dacă nu marchezi. Eu cred că în minutul 80 am avut penalti la Sepsi. O ia cu mâna. Arbitrajele pe care le-am avut nu ne-au favorizat, dar nici jocul nostru nu a mai fost cel din tur. Nu am mai avut acea limpezime şi constanţă. Ocazii avem, dar nu avem linişte în faţa porţii să finalizăm", a spus Gâlcă.

Tehnicianul a precizat că îşi propune ca Steaua să se impună în toate meciurile rămase până la finalul sezonului. "Ne gândim să câştigăm toate cele cinci meciuri rămase. Sper ca şi echipele cu care joacă ASA să-i împiedice. Ei nu au un joc foarte strălucit, dar sunt foarte eficienţi. Suntem obligaţi să câştigăm cele cinci meciuri rămase. Dacă până acum depindeam de noi, acum depindem de ASA. Din decembrie am spus că nu este terminat încă campionatul", a afirmat el, menţionând că Steaua are şansa a doua la câştigarea campionatului.

Întrebat dacă este o ruptură între el şi vestiar, Gâlcă a răspuns: "Ce să fac? Să zic că nu e? Că nu e? Întrebaţi-i pe ei".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net