Condiția ca Adi Mutu să se întoarcă la Fiorentina

Ultima actualizare:

    Mutu a trăit la  Fiorentina cei  mai frumoşi aniFOTO: AP
Mutu a trăit la Fiorentina cei mai frumoşi aniFOTO: AP

Adrian Mutu s-a cerut mai bine de jumătate de an la Fiorentina și acum se pare că a primit o șansă din partea oficialilor ”viola”. ”Briliantul” a fost așteptat la reunirea italienilor, pentru a se antrena câteva zile cu ei, însă va da probele de joc de abia de săptămâna viitoare, Mutu fiind reținut în România de problemele de sănătate ale mamei sale.

Adi Mutu este în căutarea unei echipe. Și țintește sus, având în vedere că își dorește să revină în Serie A, la Fiorentina, club la care a evoluat în perioada 2006-2011 şi pentru care a înscris 54 de goluri în 112 meciuri. Mutu a primit acceptul antrenorului Vincenzo Montella de a se antrena începând de ieri cu Fioretina, însă jucătorul român a fost nevoit să-și amine sosirea la Florența, fiind reținut în România de problemele de sănătate ale mamei sale. Totuși, Montella îl așteaptă pe Adi la ședințele de pregătire ale Fiorentinei și i-a pus în vedere faptul că îl va opri în lot în cazul în care nu este în urmă cu pregătirea.

”Mi-a plăcut mereu foarte mult de Adi, dar trebuie să vedem cum stă din punct de vedere fizic, pentru că nu avem nevoie de jucători care intră în formă în luna martie, ci de fotbalişti care pot juca mâine”, a spus Montella luni, la reunirea echipei.

Mutu, care va împlini joi 36 de ani, şi-a reziliat contractul cu Petrolul la 26 septembrie 2014, pentru a semna cu echipa indiană FC Pune City, însă transferul său a căzut, iar de atunci este liber de contract.

Vincenzo Montella
Vincenzo Montella

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net