Colaps în curtea «Regelui»

Ultima actualizare:

    Hatnagy a înscris golul victoriei nou-promovatei Sepsi Sfântu Gheorghe contra campioanei, Viitorul Constanţafotografii: sportpictures.eu
Hatnagy a înscris golul victoriei nou-promovatei Sepsi Sfântu Gheorghe contra campioanei, Viitorul Constanţafotografii: sportpictures.eu

Euforici după titlul cucerit în sezonul trecut, Gică Hagi şi jucătorii săi cunosc acum reversul medaliei. Eşecul de la Nicosia şi startul ratat de campionat o pun pe Viitorul în cea mai dificilă situaţie din ultimii ani.

În fotbal, drumul de la extaz la agonie poate fi uneori extrem de scurt. Campioana Ligii I are parte de o vară „fierbinte”, atât la propriu cât şi la figurat, începutul actualei stagiuni fiind unul dezastruos pentru trupa lui Hagi. Supercupa cedată Voluntariului şi eliminarea din Liga Campionilor ar fi fost trecute cu vederea dacă gruparea constănţeană şi-ar fi respectat blazonul de campioană a Ligii I. Pe plan intern, trei înfrângeri consecutive (0-2 cu CFR, 0-1 cu Dinamo şi 0-1 cu nou-promovata Sepsi) au aruncat însă Viitorul la fundul clasamentului.

„Încercăm să rămânem în prima ligă, ăsta e adevărul”, a şocat Gică Hagi, care revine astfel la discursul din urmă cu câţiva ani, atunci când echipa sa abia apăruse în elita fotbalului românesc. „Vom face o analiză, probabil nu ştim să ne comportăm la nivelul acesta. Deocamdată, ne e foarte greu. Trebuie să ai luciditate, să ştii să te comporţi ca o campioană, ceea ce noi nu facem”, a conchis Hagi.

simeon stalpnicul png

Hagi, trădat de Florinel Coman

Jucătorul Viitorului cu cea mai spectaculoasă ascensiune anul trecut pare să fie principalul vinovat pentru criza de rezultate prin care trece echipa „Regelui”. Astfel, dacă Florinel Coman ar fi fructificat măcar jumătate din marile ocazii avute în partidele cu Dinamo, APOEL Nicosia şi Sepsi Sf. Gheorghe, atunci lucrurile s-ar fi aşezat pe alt făgaş. „Ce să zic de ratarea lui Coman chiar înainte de golul lor? Era spre poartă şi s-a întors”, a spus râzând Gică Hagi după eşecul cu Sepsi. Evident, patronul şi antrenorul Viitorului e dezamăgit crunt de Florinel Coman, cel care în urmă cu ceva timp era curtat de mari cluburi din Europa. „Ce atâtea oferte? Să fim serioşi, lăsaţi jucătorii cu transferurile”, a încheiat Hagi.

Austriecii de la Salzburg sunt pe val


    Salzburg a avut un start perfect de campionatfoto: EPA
Salzburg a avut un start perfect de campionatfoto: EPA

Dacă Viitorul suferă în toate competiţiile, adversara echipei lui Hagi în play-off-ul Ligii Europa a avut un final de săptămână perfect. Astfel, în etapa a treia a campionatului Austriei, FC Salzburg a spulberat pe teren propriu, scor 5-1, formaţia Admira Wacker. Pe tabela de marcaj şi-au făcut loc toţi jucătorii de profil ofensiv folosiţi de antrenorul Rose, un semnal de alarmă pentru Viitorul în perspectiva dublei manşe cu Salzburg care bate la uşă (17 şi 24 august).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net