Coaliţie anti Messi şi Ronaldo. Ceilalţi fotbalişti nu mai suportă ca Balonul de Aur să fie doar o afacere între cei doi!

Ultima actualizare:
Leo Mess
Leo Mess

Din 2007, de când Balonul de Aur a fost câştigat de brazilianul Kaka, pe atunci la AC Milan, acest trofeu a devenit o afacere în doi.

Messi şi Ronaldo şi-au împărţit trofeele, pe rând, ca la moară, argentinianul Barcelonei având în palmares patru, iar portughezul Realului trei, cu cel primit în urmă cu o săptămână. După ce nici Manuel Neuer, al treilea nominalizat la trofeu, n-a avut nicip şansă, ceilalţi fotbalişti importanţi au avut declaraţii dure împotriva sistemului de vot, iar francezul Frank Ribery spune că gala ar trebui sabodată de acum încolo.

"Cu Ronaldo și Messi în fotbal, al treilea finalist al Balonului de Aur trebuie să înțeleagă că nu are nicio șansă. E aceeași poveste în fiecare an, ne-am obișnuit, se tot repetă. Nu știu ce ar trebui să faci pentru a câștiga acest trofeu. Chiar și Cupa Mondială se pare că nu este suficientă", a spus Ribery, care a dat şi soluţia finală.

ribery
ribery

"De doi-trei ani, Neuer este cel mai bun portar din lume. A câștigat trofee cu Bayern, a cucerit Cupa Mondială și a fost cel mai valoros și în Brazilia. Totuși, nu au fost argumente suficiente pentru Neuer. Dacă vreun alt jucător al nostru (n.n. Bayern Munchen) va fi nominalizat, ar trebui să ne gândim dacă să participăm. Ce rost are? Doar să faci acolo o poză? E doar politică pentru mine", a declarat francezul, care a pierdut şi el în trecut lupta cu cei doi pentru Balonul de Aur.


    Ribery a fost al treilea în top în 2013, când s-a situat în spatele
Ribery a fost al treilea în top în 2013, când s-a situat în spatele

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net