Clujul, teren blestemat pentru "câini"

Ultima actualizare:

    Filip trage echipa  după el în încercarea  de a cuceri titlul  în acest sezon
Filip trage echipa după el în încercarea de a cuceri titlul în acest sezon

Dinamoviştii au mari şanse de a câştiga titlul după o pauză de zece ani, iar primul pas e să bată deseară la Cluj. Dar jocurile cu CFR-iştii sunt un adevărat coşmar. Totuşi „câinii” speră să oprească seria neagră pentru a-i dedica succesul lui Ekeng, fostul lor coleg, decedat acum un an.

Cluj, „teren minat”

Bucureştenii nu s-au mai impus în Gruia de la data de 6 aprilie 2013, adică de peste patru ani, atunci ei câştigând la limită, 1-0, printr-un gol al lui Dănciulescu. „Câinii” au avut de suferit nu doar pe tabelă: Florin Bratu s-a accidentat grav în 2008, urmat de Dragoş Grigore în 2010 şi tot atunci a existat o grevă în cantonament. N’Doye a plecat să petreacă, a fost iertat, iar unii ca Zicu, Boştină sau Mărăgăritescu au părăsit delegaţia în semn de protest. În 2012, antrenorul Bonetti şi-a acuzat jucătorii de blat, iar exemplele pot continua.

Omagiu

Azi se împlineşte fix un an de când fostul dinamovist Patrick Ekeng a murit pe teren, din cauza unor probleme cardiace, tragicul eveniment petrecându-se în minutul 70 al meciului cu Viitorul. Acum, roş-albii vor purta tricouri cu chipul său şi vor să-i dedice succesul. După decesul lui Ekeng, între soţia sa şi restul familiei s-a iscat un conflict în privinţa banilor primiţi din partea clubului. Suma e de 52.000 de euro, dar e blocată într-un cont până când instanţa va da câştig de cauză uneia dintre părţi.

Ironii

Deşi joacă acasă, cfr-iştii sunt ţinta glumelor rivalilor. Roş-albii şi-au putut cumpăra tichete şi de la arena celor de la U Cluj, duşmanii trupei din Gruia. Pe panoul ce indica casele de bilete scria CFR cu literele minuscule, în timp ce numele Dinamo era vizibil de la mare distanţă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net