Clujenii, ajutaţi de arbitri în meciul cu Astra?

Ultima actualizare:

    Clujenii s-au aruncat spre poarta Astrei când s-au aflat în superioritateFoto: Mediafax
Clujenii s-au aruncat spre poarta Astrei când s-au aflat în superioritateFoto: Mediafax

Trupa lui Miriuţă s-a impus în faţa Astrei, 4-1, dar giurgiuvenii acuză arbitrajul. “Fluieraşul” partidei a fost Istvan Kovacs şi de fiecare dată când el a condus, CFR nu a pierdut.

Clujenii au produs surpriza, zdrobind favoriţii. Dar oaspeţii au rămas în nouă jucători, Ben Youseff (64) şi Pliatsikas (90) fiind eliminaţi.

“Trebuie să o felicit pe CFR, se află la a doua victorie cu doi oameni mai mult. Mai multe nu vreau să spun”, a declarat ironic antrenorul giurgiuvenilor, Isăilă.

Şi într-adevăr, are dreptate: etapa trecută, Petrolul a rămas fără Geraldo şi Teixeira când s-a confruntat cu ardelenii, iar în runda a patra, Muth de la Gaz Metan a văzut şi el cartonaşul roşu. În total, 5 eliminaţi în 3 jocuri din Liga I.

Mai mult, acum “astralii” l-au acuzat pe arbitrul Istvan Kovacs că e de partea gazdelor, iar statistica arată că CFR nu a pierdut niciun meci cu el la centru, având 5 victorii şi 4 rezultate de egalitate. “Arbitrajul a fost corect, iar cele două roşii au fost foarte bine acordate”, s-a apărat preşedintele clubului din Gruia, Iuliu Mureşan.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net