Clinceni a învins la Craiova și Dinamo a căzut pe ultimul loc în Liga 1!

Ultima actualizare:

    Academica Clinceni s-a impus la CraiovaFOTO: Sportpictures.eu
Academica Clinceni s-a impus la CraiovaFOTO: Sportpictures.eu

FC U Craiova a condus cu scorul de 1-0, însă doar pentru cinci minute, pentru că a fost egalată de formația care până etapa trecută nu bătuse pe nimeni, Academica Clinceni. Lovitura de grație a fost dată de Vellios, în minutul 68, care a adus nu doar a doua victorie consecutivă, dar a și scos echipa de pe ultima poziție. Acolo unde a picat Dinamo, singura formație care nu a învins pe nimeni de 15 etape!

La finalul partidei, antrenorul oltenilor, Eugen Trică, era disperat: ”Situaţia devine din ce în ce mai complicată, se agravează cu fiecare meci. Nu câştigăm şi nu înţeleg un lucru: am marcat primii, mă gândeam că au încredere jucătorii şi că încep să joace fotbal, apoi a venit o greşeală în lanţ. Le-am spus mereu că, dacă adversarii vin în pressing, să dea minge lungă. Şi Guardiola la cerea celor de la Barcelona să joace minge lungă în situaţia asta. Dar aceleaşi lucruri le spun şi nu se leagă de ei. Şi meciul trecut la fel l-am pierdut, pe greşeli personale. Nu învăţăm din greşeli şi uitaţi-vă că toată lumea e supărată că suntem în situaţia asta. În momentul de faţă, atât pot jucătorii. Eu nu am ce să le zic, a vorbit şi patronul în vestiar, Adiţă, care e supărat şi el, a avut o discuţie cu ei în vestiar. Nu ne vine să credem ce se întâmplă. Trebuie să avem o discuţie mai aprofundată cu ei de mâine încolo şi să vedem ce este de făcut", a spus tehnicianul Craiovei.

De cealaltă parte, Adrian Falub, aflat la primul meci pe banca tehnică a formației Academica Clinceni, a declarat că victoria echipei sale este meritată. ”Am obţinut o victorie meritată. Am ştiut să îi blocăm foarte bine. Am avut ocaziile cele mai clare, puteam să mai marcăm. Să vă spun sincer, sunt un pic surprins... mă aşteptam să fie mai multe greşeli sau mai multe dificultăţi în exprimare, pentru că nu este un sistem de joc foarte uşor de pus în aplicare. Dar sunt jucători care au experienţă, inteligenţi şi, după trei antrenamente, am reuşit să facem câteva lucruri care ne-au ajutat astăzi. N-am oferit mult spectacol, dar ca organizare a fost o victorie meritată. Ştiu că primul lucru şi cel mai uşor lucru de schimbat la fotbal e starea de spirit. Fizic şi tehnic e greu să schimbi ceva. Dar starea de spirit se poate schimba într-o zi”, a spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net