Claudiu Răducanu îşi vrea banii înapoi de la fosta nevastă

Ultima actualizare:

    Fostul stelist, prins în Mexic pentru carduri false, se luptă prin tribun alele din România cu fosta familie
Fostul stelist, prins în Mexic pentru carduri false, se luptă prin tribun alele din România cu fosta familie

Disperat să-şi recupereze averea! Nici la peste cinci ani de la divorţul care l-a lăsat lefter şi fără casă, fotbalistul Claudiu Răducanu nu a renunţat la lupta cu familia fostei soţii. Judecătorii doljeni i-au dat o ultimă şansă de a aduce probe solide în instanţă, însă el are acum noi necazuri, în Mexic, unde a fost prins cu carduri false.

Chiar dacă a avut contracte importante de-a lungul carierei sale, Claudiu Răducanu s-a văzut nevoit să ia viaţa de la capăt la 32 de ani. Atunci a divorţat de Alice, cea care i-a fost alături zece ani. Odată cu separarea de soţie a venit însă şi separarea de averea pe care a reuşit să o strângă din fotbal, care s-ar fi ridicat la două milioane de euro. Cel puţin aşa a susţinut mereu fostul stelist, care şi-a acuzat fosta soţie şi foştii socri că l-au adus la sapă de lemn. Şi asta pentru că toţi banii săi ar fi intrat în conturile soţiei şi ale soacrei, iar o vilă şi un apartament pe care ar fi dat peste 300.000 de euro au fost trecute tot pe numele lor. Aşa că la divorţ nu s-a ales cu nimic şi a fost pus să plătească şi o pensie alimentară pentru fiul său. Nu a renunţat însă şi şi-a cerut dreptul în instanţă într-un proces de partaj.

Claudiu Răducanu s-a căsătorit cu  Alice în 2001 şi au divorţat în 2009,  cu scandal. El a fost prins înşelând-o,  apoi tot el a acuzat că de fapt  soţia îl înşela cu vărul lui
Claudiu Răducanu s-a căsătorit cu Alice în 2001 şi au divorţat în 2009, cu scandal. El a fost prins înşelând-o, apoi tot el a acuzat că de fapt soţia îl înşela cu vărul lui

Anul trecut a pierdut însă prima bătălie. Magistraţii i-au dat dreptate fostei soţii, care a pretins mereu că fostul ei bărbat nu a câştigat nici pe departe sumele vehiculate din cauza faptului că nu şi-a onorat contractele semnate pe sumele fabuloase. Chiar dacă a plecat din ţară şi şi-a refăcut viaţa alături de o altă femeie, Claudiu Răducanu nu şi-a putut reveni şi financiar. Aşa că a continuat lupta în instanţă şi speră că a mai rămas ceva din averea lui. Chiar marţi, judecătorii doljeni au decis să dea un ultim termen pentru administrarea probelor, care va avea loc în 11 noiembrie. Este însă puţin probabil că fotbalistul se va putea prezenta la proces. În urmă cu două zile, el a fost arestat în Mexic, împreună cu un prieten, în timp ce încerca să scoată bani de la un bancomat folosind mai multe carduri clonate. Claudiu a recunoscut că scotea sume mici, câte 5.000 de pesos (echivalentul a circa 300 de dolari).  În plus, a încercat să-l mituiască pe poliţist. Ieri, Răducanu a fost eliberat pe cauţiune (1.700 de dolari), însă a fost mutat din arest la Biroul de Emigrări, unde va sta până când oficialii vor stabili în ce condiţii a intrat el în Mexic şi dacă face parte dintr-o reţea mai mare de spălare de bani.

De la idolul tribunelor, șofer în Irlanda

Claudiu Răducanu (37 de ani) a fost unul dintre cei mai importanți atacanți ai Stelei. A ieșit golgheterul campionatului intern în sezonul 2002-2003, reușind să marcheze 21 de goluri. După acel an, a semnat cu Espanyol Barcelona, unde încasa în jur de 100.000 de euro pe lună. Lucrurile nu i-au mers bine mult timp, fotbalistul fiind apoi împrumutat la diverse echipe, inclusiv în Indonezia. După ce s-a lăsat de fotbal, în 2012, a decis să plece în Irlanda, unde a lucrat câteva luni ca șofer. Ulterior, s-a mutat la Londra și a făcut parte din echipa de fotbal FC România.

Avea grijă de copilul actualei iubite

Fotbalistul cu actuala iubită  şi fiica acesteia
Fotbalistul cu actuala iubită şi fiica acesteia

După perioada tumultuoasă avută cu fosta soție, a ieșit soarele și pe strada lui Claudiu Răducanu. Fostul atacant s-a îndrăgostit nebunește de Anca, o femeie cu doi ani mai tânără decât el.  Aproape șase luni, relația lor s-a consumat la distanță, timp în care ea locuia în Craiova, iar el era plecat ”la muncă” în Irlanda. Anca, mama unei fetițe de 10 ani, din prima căsnice, n-a rezitat mult timp departe de iubitul ei, a luat-o și pe cea mică și s-a mutat în Anglia, la Londra, unde ajunsese, între timp, și Răducanu. Au stat acolo doar câteva luni, apoi , în septembrie, au revenit în țară. Claudiu și Anca intenționau să facă nunta la vară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net