Claudiu Keşeru se stabileşte la bulgari?

Ultima actualizare:

    Keşeru e om de bază şi în echipa naţională
Keşeru e om de bază şi în echipa naţională

Claudiu Keşeru are 29 de ani şi contractul cu Ludogoreţ expiră în 2018, iar românul s-a gândit să aibă parte de tot confortul în oraşul care e situat la doar 140 de kilometri de Bucureşti. Până în vară se va muta întro-vilă, aflată acum în curs de amenajare.

Presa bulgară a anunţat planul “vârfului” nostru. El încasează 700.000 de euro la trupa de la sud de Dunăre, e titular şi chiar golgheterul campionatului, cu 13 reuşite. În plus, va juca în preliminariile Ligii Campionilor, adică are toate motivele să stea cât mai mult la Ludogoreţ. De aceea, nu mai vrea să locuiască în chirie şi a achitat suma pentru o locuinţă spaţioasă, informează sportal.bg.

Acum vila e aranjată după gusturile sale şi de la vară va locui acolo. Keşeru e şi foarte apreciat de suporteri, în weekend el reuşind victoria în faţa celor de la Cerno More Varna, 2-1, cu un penalty în care a executat o “scăriţă” de efect. “Am simţit că pot executa de maniera aceasta, a fost o decizie instantanee şi mă bucur că a fost reuşita decisivă. A fost a patra lovitură de la 11 metri executată aşa în carieră şi nu am ratat niciodată”, a spus el pentru siteul FRF.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net