Claudiu Keşeru s-a săturat să frece banca de rezerve

Ultima actualizare:

    Claudiu Keşeru nu este în graţiile noului antrenor al Stelei, Costel GâlcăFoto: Mediafax
Claudiu Keşeru nu este în graţiile noului antrenor al Stelei, Costel GâlcăFoto: Mediafax

Keşeru are cel mai mare salariu la Steaua şi e unul dintre jucătorii campioanei cu cea mai mare cotă de piaţă. Cu toate acestea, atacantul de 27 de ani prinde rar primul 11 al roş-albaştrilor, fapt care-l scoate din sărite.

De când a venit la Steaua, la începutul acestui an, Claudiu Keşeru şi-a făcut datoria cu prisosinţă, marcând 11 goluri în condiţiile în care n-a fost decât de şase ori titular în 21 de meciuri disputate. Atât sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, cât şi sub cea a lui Costel Gâlcă, Keşeru a fost rezerva de lux a steliştilor, jucătorul care a intrat pe teren pe parcurs, dovedindu-se în dese rânduri decisiv. Situaţia e greu de digerat pentru internaţionalul Stelei, cu atât mai mult cu cât e liderul salariilor în Ghencea, având un contract dublu faţă de majoritatea coechipierilor. La fel ca Sânmărtean, Keşeru e plătit cu peste 20.000 de euro pe lună, plafonul maxim impus de Gigi Becali celorlalţi stelişti fiind de 10.000 de euro pe lună.

A fost titular în 6 din 21 de meciuri

„Nu sunt mulţumit cu statutul de rezervă. Voi încerca să-l conving pe antrenor să mă folosească mai mult pentru că eu nu sunt genul de jucător care să stea pe bancă şi să aştepte banii la finalul lunii”, a spus Claudiu după ce marcat o „dublă” şi a adus o nouă victorie roş-albaştrilor, 2-1 cu Rapid în optimile de finală ale Cupei Ligii. Evoluţia lui Keşeru din Giuleşti şi declaraţiile acestuia de după meci pun o presiune suplimentară pe Costel Gâlcă în vederea meciului retur cu norvegienii de la Stromsgodset, programat miercuri pe Arena Naţională. Pentru postul de vârf împins, tehnicianul Stelei trebuie să aleagă acum între Keşeru şi Gabi Iancu, ultimul fiind cel care a adus victoria de aur de la Drammen (1-0). „Dacă voi fi titular cu Stromsgodset? Cert este că îmi doresc. Mai departe decide antrenorul”, a adăugat fotbalistul venit la Steaua de la gruparea franceză Bastia. Golurile lui Keşeru contra Rapidului nu l-au entuziasmat însă pe Gâlcă. „El a fructificat cele două faze pe care le-a avut, dar cred că la unele ar fi trebuit să fie mai egosit şi să facă o diferenţă mai mare pe tabelă”, a declarat antrenorul Stelei.

Are două meciuri ca integralist

Deşi pare greu de crezut, partida cu Rapid din Cupa Ligii a fost doar a doua în care Claudiu Keşeru a jucat toate cele 90 de minute. Precedenta întâlnire cu Keşeru integralist a fost Steaua – Vaslui (0-1) din ediţia trecută de campionat. În rest, dacă nu pornea meciurile ca rezervă, aşa cum s-a întâmplat în majoritatea cazurilor, Keşeru era schimbat pe parcurs. În total, a bifat doar 967 de minute în tricoul roş-albaştrilor, aproximativ jumătate din cât ar fi putut să joace.

A fost prins cu amanta în boscheţi


    Foto: Click!
Foto: Click!

La finalul sezonului trecut, chiar când se pregătea să sărbătorească titlul de campioană în Liga I, Claudiu Keşeru a primit o lovitură teribilă pe plan personal. Astfel, „Click!” l-a surprins pe fotbalistul Stelei făcându-şi de cap cu o tânără blondă într-un loc public, dar ferit de ochii curioşilor. Aventura lui Keşeru n-a fost deloc pe placul soţiei sale, Laura, femeia cu care stelistul părea să aibă o relaţie stabilă, de 12 ani.

Daniel Pancu: "Suntem mult slăbiţi faţă de Liga a II-a"

Daniel Pancu prevede un viitor sumbru echipei din Giuleşti
Daniel Pancu prevede un viitor sumbru echipei din Giuleşti

Rapid a fost învinsă aseară de Steaua, 2-1, în Cupa Ligii, iar cel mai experimentat jucător din lotul giuleştenilor, Daniel Pancu, a tras un semnal de alarmă vizavi de subţirimea lotului. “Trebuie să punem presiune pe cei care iau decizii pentru că astfel nu se mai poate. Suntem mult slăbiţi şi faţă de Liga a II-a. Dacă nu ne vin întăriri, nu vom răspunde de rezultatele noastre. Ar fi păcat ca după perioada de suferinţă din Liga a II-a să retrogradăm imediat”, a spus Pancu, extreme de mâhnit. Rapid se va întâlni cu Steaua şi săptămâna viitoare, în prima etapă a campionatului. Întrebat dacă Rapidul va putea arăta altfel în meciul din prima etapă a Ligii I, Pancu a răspuns: “Rapid cum să arate altfel, de unde? Suntem 14 jucători mari şi laţi. Cu lotul ăsta aş putea juca şi portar, dar nu-mi doresc să mai trec prin asta. Nea Marian ne-a motivat cum ştie el mai bine, noi, cei mai vechi, trăim din nostalgia amintirilor foarte plăcute de acum 6-7 ani, când ne băteam de la egal la egal şi îi învingeam în Giuleşti”.Pancu a menţionat că îi lipsesc «provocările» care existau înaintea derbiurilor cu Steaua: “Nu au mai fost provocări, parcă ne lipsesc şi ele, nu mai este acelaşi farmec. Cei care le făceau sunt într-un loc unde nu ne dorim să ajungă nimeni şi sperăm să iasă cât mai repede”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net