Ciprian Marica, problemă "naţională"

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica  a lipsit de la ultimele  două meciuri ale  echipei naţionale
Ciprian Marica a lipsit de la ultimele două meciuri ale echipei naţionale

România va da asaltul final spre Euro 2016 fără Ciprian Marica. Lipsit de meciuri în picioare, golgheterul naţionalei n-a fost inclus de „Tata Puiu” pe lista preliminară de stranieri pentru meciurile cu Finlanda (8 octombrie) şi Insulele Feroe (11 octombrie).

În condiţiile în care tricolorii au terminat ultimele trei partide oficiale fără gol marcat, multe voci au susţinut faptul că Ciprian Marica ar fi fost util chiar şi într-un picior. Totuşi, Anghel Iordănescu a refuzat să-i dea credit celui de-al patrulea marcator din istoria României. Justificarea selecţionerului pentru neconvocarea lui Marica e legată de perioada de inactivitate a atacantului, aflat în conflict cu conducerea clubului Konyaspor. Pentru că nu a acceptat o micşorare a salariului, românul a fost trecut pe linie moartă de turci, el bifând doar şase minute pe teren în acest sezon.

E activ doar pe Facebook

Cum perioada de transferuri e încheiată, Marica nu-şi va mai putea găsi o altă echipă chiar dacă va fi declarat liber de contract. Scăparea lui Marica ar putea fi fereastra de transferuri din luna ianuarie, însă până atunci va trebui să se antreneze prin parcuri şi să-şi ia gândul de la naţionala României. Iordănescu e supărat pe Marica şi din alt motiv. Mai exact, gura mare a fotbalistului şi activitatea intensă a acestuia pe reţelele de socializare, în special pe Facebook, îi deranjează pe antrenorii naţionalei. 

De altfel, cu ocazia „dublei” cu Ungaria şi Grecia, selecţionerul a avut câteva contre verbale cu jucătorul. Supărat pentru că nu fusese chemat la lot, Marica a spus atunci că sunt şi alţi coechipieri în situaţia sa şi că se aştepta la un telefon din partea selecţionerului. „Generalul” i-a răspuns sec, afirmând că n-a avut nici un motiv să-l sune.

19 stranieri au primit telegrame de convocare

Portari 

Tătăruşanu (Fiorentina), Pantilimon (Sunderland)

Fundaşi

Măţel (Dinamo Zagreb), Chiricheş (Napoli), Grigore (Al Sailiya), Moţi (Ludogoreţ), Goian (Asteras), Raţ (Rayo Vallecano), Sepsi (FC Nurnberg)

Mijlocaşi

Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Prepeliţă (Ludogoreţ), Hoban (Hapoel Be›er Sheva), Sânmărtean (Al Ittihad), Torje (Osmanlispor), Maxim (VfB Stuttgart), Tănase (Tianjin Teda)

Atacanţi

Stancu (Genclerbirligi), Keşeru (Ludogoreţ), Andone (Cordoba)

* Anghel Iordănescu va anunţa la 2 octombrie lista finală de stranieri.

Mutu i-a mai «servit» una lui Piţurcă

simeon stalpnicul png

Într-un interviu acordat site-ului oficialmedia.com, Adrian Mutu a continuat războiul personal cu Victor Piţurcă. Astfel, pus să comenteze faptul că fostul selecţioner a spus despre el că e „terminat ca fotbalist”, Mutu n-a rămas dator. „Eu spun că Piţurcă sau Mister Bean, aşa cum îi spune lumea, e terminat ca antrenor. Oricum el rămâne în istorie pentru că s-a certat cu Hagi, Mutu şi pentru golul marcat cu ceafa! (la care el ar răspunde «Aşa am vrut să dau, no!»”, a reacţionat „Briliantul”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net