Cine pică în plasa lui Becali?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nemec de la Dinamo, Coman de la Viitorul, Ivan de la Craiova, Larie de la CFR şi Teixeira de la Astra sunt numele aruncate de Becali pentru a „adormi” principalele arme ale adversarelor cu care FCSB se va duela în ultimele cinci runde ale campionatului.

La finalul acestei săptămâni, play-off-ul ligii I intră în linie dreaptă. Pentru că finişul se vede la orizont, fiecare dintre cele şase echipe îşi face calculele pentru îndeplinirea obiectivelor legate de titlu sau de participarea în cupele europene. Înaintea returului din play-off, FCSB-ul lui Becali are un avantaj de numai două puncte în faţa Viitorului lui Hagi, astfel că orice eşec sau semi-eşec poate fi fatal în această fază. În confruntările decisive cu cele cinci rivale, roş-albaştrii vor beneficia de un atu scos din mânecă de Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB s-a dezlănţuit în ultimele zile, anunţând transferuri de răsunet pentru a forţa în vară calificarea în grupele Ligii Campionilor. Întâmplător sau nu, ghici pe cine vrea Becali? Printre alţii, latifundiarul a pus ochii pe slovacul Nemec de la Dinamo, pe puştiul-minune Florinel Coman de la Viitorul, pe olteanul Ivan, pe promiţătorul fundaş Larie de la CFR Cluj şi pe experimentatul Teixeira, „dirijorul” Astrei. 

simeon stalpnicul png

Toţi cinci sunt în acest moment jucători exponenţiali în angrenajul adversarelor pe care FCSB le va avea până la finalul stagiunii. Vrăjiţi de mirajul unui eventual transfer la echipa lui Becali, toţi aceştia ar urma să „doarmă” pe teren în meciurile cu trupa lui Reghecampf. „O să aduc şapte-opt jucători, îi iau pe cei care m-au impresionat în play-off, câte unul, doi de la fiecare club”, spunea Becali după victoria de la Craiova. Sunt declaraţii sforâitoare, istoria recentă demonstrând faptul că patronul FCSB una zice şi alta face în ceea ce priveşte transferurile. În aceste condiţii, „grija” lui Becali de a transfera de la fiecare echipă cu care se bate în play-off nu e decât o strategie pentru obţinerea titlului.

simeon stalpnicul png

Program infernal în lupta pentru titlu

În ultimele cinci etape, FCSB va evolua de trei ori în deplasare, inclusiv în marele derby cu Dinamo, lucru care va îngreuna cu siguranţă misiunea roş-albaştrilor. De asemenea, unul dintre cele două meciuri de acasă e cu rivala directă în lupta pentru titlu, Viitorul, întâlnire care poate fi considerată o adevărată „finală”. Privind calendarul, singurul lucru pozitiv pentru echipa lui Gigi Becali e faptul că FCSB va disputa ultima rundă în faţa propriilor suporteri, cu Craiova.

Dată  |  Meci

17 aprilie  |  CFR Cluj – FCSB

24 aprilie  |  FCSB – Viitorul

1 mai  |  Dinamo – FCSB

8 mai  |  Astra – FCSB

13 mai  |  FCSB – Craiova

Duckadam: «Dacă batem două meciuri, suntem campioni»

simeon stalpnicul png

Preşedintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, crede că în cazul în care va câştiga următoarele două partide din play-off, cu CFR Cluj şi FC Viitorul, echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf nu mai poate rata titlul de campioană în acest sezon. ”Nu m-am interesat ce cotă ar avea Steaua să câştige campionatul pentru că nu o vedeam favorită până acum. Dar după ultimele rezultate, Steaua este din nou favorită. Văzând jocurile celorlalte echipe, Steaua chiar poate să câştige campionatul dacă face două jocuri bune acum”, a spus ”Eroul de la Sevilla”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net