Cine marchează cu Villarreal?

Ultima actualizare:

    Boldrin s-a integrat  perfect în  echipa Stelei
Boldrin s-a integrat perfect în echipa Stelei

Roş-albaştrii sunt lideri în Liga 1, dar oricine poate vedea de la o poştă că se chinuie rău de tot. Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a dat vina în ultimele meciuri pe greşelile din apărare, însă lipsa unui golgheter se simte mult mai mult, chiar dacă la Ploieşti, cu Voluntari, jucătorii săi au marcat de trei ori.

Practic, Steaua înscrie dintr-o inerţie a unei echipei care se năpusteşte cu toată forţa, dar fără logică, peste poarta adversă. Astfel, heirupul nu aduce în poziţie de finalizare vârful de atac, ci pe oricine apucă. Acest lucru este demonstrat de numărul marcatorilor celor 15 goluri de până acum. 

Tudorie e singurul atacant care şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, acesta înscriind o dată, cu Viitorul. Golubovic nu s-a lipit de gol, iar Steaua nu mai are alt vârf. Mijlocaşii sunt cei care au dus greul la acest capitol şi, fără noile transferuri de la Astra, nu se ştie unde ar fi fost vicecampioana în clasament. 

Rick Boldrin şi Florin Tănase au lovit de câte trei ori, Adi Popa de două ori, iar William de Amorim, Vlad Achim, Rareş Vâlceanu şi Marko Momcilovic au marcat câte un singur gol. Nicuşor Stanciu şi Jugurtha Hamroun, care au înscris şi ei câte o dată pentru Steaua în acest campionat, nu mai sunt la echipă. În Liga 1 a mers şi aşa, cu altcineva decât atacanţii marcând, dar pe continent e diferit. 

Nou-venitul Boldrin este golgheterul vicecampioanei

Steaua n-are nici un jucător în lot care să-şi fi trecut numele pe lista marcatorilor în acest sezon de cupe europene. La Ankara şi cu Manchester City a fost sterilitate maximă, iar Stanciu, eroul cu Sparta Praga, luptă acum sub alte culori. Astfel, în faţa jocului cu Villarreal, de joi seara, steliştii par nişte elevi scoşi la tablă pe neaşteptate şi prinşi cu lecţia neînvăţată. Popa şi compania au nevoie de punct sau puncte pentru a nu periclita din start şansele la primăvara europeană, doar că fără goluri va fi greu, mai ales că se aşteaptă un joc pe contraatac, fără minge, care probabil va sta mai mult la spanioli. Iar timp până la iarnă, când patronul Gigi Becali i-a promis antrenorului Reghecampf pe Denis Alibec sau Harlem Gnohere, nu e! Lucrurile trebuie tranşate acum, dar cine s-o bage în aţe?

Stanciu şi Chipciu, umiliţi în Belgia 

Nici cei doi români plecaţi de la Steaua în această vară pe bani grei n-o duc mai bine, ba dimpotrivă. Anderlecht Bruxelles, cu Stanciu şi Chipciu titulari, au pierdut surprinzător pe teren propriu, în faţa ultimei clasate, Westerlo, scor 1-2. A fost prima înfrângere din sezon pentru trupa din capitală şi prima victorie în opt etape pentru oaspeţi. Anderlecht e pe locul doi în Jupiler League, la patru puncte în spatele liderului surprinzător, Zulte Waregem. 

Spaniolii, în formă maximă

Ghinionul Stelei este acela că spaniolii vin la Bucureşti după o serie de 6 partide extraordinare. Trupa lui Fran Escriba e pe locul 3 în Primera, sub Barcelona şi Real şi la egalitate cu Atletico. Are a doua apărare din Spania, patru goluri primite, doar Simeone şi ai lui încasând mai puţine, două, lucru care face şi mai greu răspunsul la întrebarea de mai sus. Tot norocul e faptul că „Submarinul galben” va experimenta pe Arena Naţională, aşa cum a făcut şi cu Zurich.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net