Cinci secrete ale salvatorului Rapidului

Ultima actualizare:

Premiera lui Ioniţă. În barajul contra Chiajnei a disputat primul său meci de 120 de minute şi totodată a reuşit să înscrie pentru prima dată de când se află la trupa de seniori. „Nu ştiu dacă am intrat în istorie, dar a fost primul gol pentru echipa mare şi sunt foarte fericit", a spus acesta.

A luat tricoul de la Herea. Puştiul a evoluat cu tricoul cu numărul 10, lăsat liber după plecare lui Ovidiu Herea. „Nu are de ce să fie un tricou atât de greu.Eu joc fotbal şi atunci când intru pe teren vreau să-mi fac treaba cât mai bine", a venit explicaţia lui.

Debut în Liga I la 16 ani. Marian Rada e cel care l-a introdus prima dată pe teren într-un meci din Liga I. Se întâmpla pe finalul unei partide cu FC Braşov, apoi, în 2012 a jucat o oră în disputa cu „U" Cluj, iar acum a devenit om de bază.

Forţat să îmbrace tricoul Stelei. În primăvara acestui an, la Cupa Liceelor, a fost nevoit să îmbrace tricoul roş-albastru, el evoluând pentru echipa de la „Mircea Eliade". Iniţial, fanii l-au acuzat că simpatizează cu rivalii, dar l-au iertat după ce au aflat că era o ţinută impusă.

E poreclit „Bulgaru". Supranumele şi l-a câştigat din cauza faptului că e foarte încăpăţânat. Antrenorii pe care i-a avut la grupele de copii şi juniori l-au strigat aşa şi de atunci e cunoscut de toţi ca „Bulgaru'".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net