Chiricheş, singurul câştig din Ligă

Ultima actualizare:

    Fundaşul român a fost printre cei mai buni în Napoli- Midtjylland, 4-1Foto: GettyImages
Fundaşul român a fost printre cei mai buni în Napoli- Midtjylland, 4-1Foto: GettyImages

Liga Europa nu mai este de mult timp o competiţie în care jucătorii români să-şi facă loc prea uşor. Dincolo de faptul că formaţiile din campionatul intern nu au mai ajuns în faza grupelor, jucătorii români de la formaţiile din Vest nu prea mai prind echipele. Sunt însă şi excepţii.

Joi a fost runda a treia din faza grupelor Ligii Europa. România n-are echipă, însă a avut reprezentanţi. Doi au jucat, unul a lustruit banca de rezerve. La capitolul remarcaţii se încadrează Vlad Chiricheş. Contestat o perioadă, fundaşul celor de la Napoli a făcut un meci bun, sigur, în victoria cu 4-1 contra danezilor de la Midtjylland, echipă la care a evoluat în trecut George Florescu.

“Chiricheş este o certitudine”, a spus, după meci Maurizio Sarri, antrenorul lui Napoli, mulţumit de evoluţia apărătorului român. Chiricheş a jucat tot meciul şi a fost notat cu 6,5 pentru evoluţia din această partidă, presa italiană subliniind că deşi a început lent şi a făcut unele greşeli, apoi a jucat cu mare atenţie şi precizie.

Şi Radu Ştefan a fost titular în meciul pe care echipa sa, Lazio, l-a câştigat acasă, 3-1 cu norvegienii de la Rosenborg. Românul a fost integralist şi a jucat în media echipei. Ciprian Tătăruşanu n-a prins un loc de titular în eşecul de acasă, 0-1, suferit de Fiorentina cu polonezii de la Lech Poznan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net