Chiajna, primul vulcan erupt în Liga 1

Ultima actualizare:

    Fotbaliștii de la Concordia  au pierdut primul meci  al noului sezonFoto: sportpictures.eu
Fotbaliștii de la Concordia au pierdut primul meci al noului sezonFoto: sportpictures.eu

Ilfovenii s-au salvat de la retrogradare în ultima etapă a play-out-ului trecut, iar atingerea obiectivului l-a confirmat pe Dan Alexa ca principal şi pentru startul noului sezon. Atmosfera la echipă era însă proastă, bisericuţele din club trăgeau fiecare în altă direcţie, iar înfrângerea cu Poli a umplut paharul.

Startul greşit avut în faţa bănăţenilor a fost momentul perfect pentru ca, cei care vor altceva la Chiajna, să ceară demisia antrenorului Dan Alexa. Acesta a vrut să rămână, dar după ce a văzut că nu mai are susţinere din nici o parte a fost nevoit să renunţe. Cei câţiva oameni din anturajul său au dezvăluit pentru gsp.ro lucruri incredibile, menite să-l valideze pe tehnician şi să-l compromită pe primarul Mircea Minea. Jucătorii au fost şi ei implicaţi, sursele anonime spunând că aceştia au mers la Primărie şi l-au înjurat pe edil pentru că nu i-a lăsat să se antreneze pe iarbă, ci doar pe sintetic, şi pentru că nu le mai oferă masa de prânz la club.


    Dan Alexa a salvat  echipa de la retrogradare  în sezonul trecut
Dan Alexa a salvat echipa de la retrogradare în sezonul trecut

Până la urmă, Marian Cristescu, căpitanul echipei, a ieşit public şi a spus că toate sunt numai minciuni şi că cei din conducere ar trebui să-şi rezolve problemele între ei. Asta s-a şi întâmplat, Alexa fiind de ieri istorie la Chiajna, după doar prima etapă scursă din sezonul 2017-2018. În locul său se încearcă numirea lui Eugen Neagoe, fost la CSMS Iaşi, care ar urma să vină la pachet cu fostul său preşedinte de la moldoveni, Florin Prunea. „Din păcate, mulţi oameni care nu se pricep la fotbal s-au băgat în viaţa echipei şi asta s-a văzut! Concordia se va bate la retrogradare, iar dacă se va mai salva, o va face doar la finalul campionatului. Nu trebuie să fii specialist să vezi asta”, a declarat Alexa la plecare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net