CFR Cluj, salvată de un jucător de la Fiorentina

Ultima actualizare:

    Beleck este noua descoperire a celor de la CFR ClujFoto: Mediafax
Beleck este noua descoperire a celor de la CFR ClujFoto: Mediafax

Clujenii s-a calificat în semifinalele Cupei după ce i-au învins pe ieşeni, scor 2-1, ultima reuşită fiind semnată de Leo Beleck, atacant ce a crescut în umbra celebrului fotbalist camerunez Roger Milla.

CFR nu mai bate pe nimeni în campionat, dar o face în competiţia KO, golul lui Belek fiind decisiv. Africanul are o poveste interesantă, iar Click! vă prezintă detalii despre ea.

  • Alături de Milla. Steve Leo Beleck A’Beka, pe numele său complet, s-a născut la Yaounde, capitala Camerunului, în 1993, a evoluat pentru echipa naţională de tineret şi l-a cunoscut pe Roger Milla. El a postat pe o reţea de socializare fotografii, de pe vremea când era copil, dar şi ca jucător cunoscut, în care apare lângă celebrul său conaţional, african ce l-a depăşit pe Pelé în topul celor mai buni fotbalişti în viaţă.  
  • Consacrat în Grecia. Leo şi-a început cu adevărat cariera la clubul Panthrakikos, acolo unde la 16 ani era deja la prima echipă. După evoluţii foarte bune, în 2010, a fost cumpărat de Udinese, după care a fost împrumutat la tot felul de echipe. AEK, Watford, Stevenage sau Mons.
  • Sosit de la Fiorentina. Anul trecut a semnat cu Fiorentina, dar din nou a fost cedat la diferite formaţii. A ajuns la Cluj în această vară, contractul fiind pe un an, după care trebuie să se întoarcă în Italia.
  • Salt de gimnast. După fiecare gol, africanul execută câte un flic-flac, un salt în aer, procedeul fiind împrumutat din gimnastică. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net