CFR Cluj a rămas fără antrenor

Ultima actualizare:

    Vasile Miriuţă pleacă în Ungaria
Vasile Miriuţă pleacă în Ungaria

Vasile Miriuţă a demisionat de la CFR Cluj după meciul disputat duminică împotriva celor de la CSMS Iaşi.

Antrenorul Vasile Miriuţă a declarat, duminică seară, că meciul cu echipa CSMS Iaşi a fost ultimul pentru el la CFR Cluj, menţionând că a semnat un contract pe două sezoane şi jumătate cu echipa ungară Gyor ETO, informează mediafax.ro.

"Nu mai am cuvinte pentru acest meci minunat. Am fost antrenorul lor şi au fost şi astăzi alături de mine. Merităm să fim pe locul pe care suntem. Le voi da un pahar de bere şi mergem mai departe. Din păcate, pentru că aş fi dorit să duc la bun sfârşit acest campionat, nu s-a putut. Poate se va putea altă dată. Mulţumesc că am avut şansa să antrenez această echipă minunată. Le mulţumesc celor de la Piatra Neamţ că mi-au dat şansa să vin aici să antrenez. Nu s-a mai putut, de acum o lună, le-am spus că voi încerca să fiu alături de ei, le-am promis că până pe 6 decembrie voi fi aici, dar nu am mai putut. Important este că echipa este pe locul doi şi calificată în sferturile Cupei", a declarat Miriuţă la Look TV.

El a spus că le-a comunicat decizia de a pleca în urmă cu mai multe zile unor jucători importanţi, "fraţii săi mai mici", precum Felgueiras, Monroy, Camora, Rada sau Deac, iar ceilalţi componenţi ai lotului au aflat duminică. "Mă duc în Ungaria la Gyor, să fac performanţă, îmi voi face treaba în continuare şi le voi ţine pumnii celor de la CFR Cluj. Am luat decizia acum o lună de zile. Am semnat cu Gyor pe doi ani şi jumătate", a adăugat Miriuţă.

Vasile Miriuţă a preluat echipa CFR Cluj în decembrie 2013, după ce pregătise timp de şase luni formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net