CFR Cluj e oficial ultima în Liga I

Ultima actualizare:

    Mario Camora  vrea să plece la  vară de la Cluj
Mario Camora vrea să plece la vară de la Cluj

CFR Cluj a tratat cu neseriozitate şi superficialitate memoriile depuse împotriva lor de cinci foşti jucători, iar acum plătesc un preţ foarte scump.

Din urmăritoare a Stelei, în spatele căreia se afla la 9 puncte, CFR trebuie acum să-şi facă griji pentru salvarea de la retrogradare. Comisia de Recurs a LPF a menţinut sancţiunea primei instanţe şi ardelenii mai au o singură cale de atac pentru a-şi recupera cele 24 de puncte: un proces costisitor şi îndelungat la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausane. Preşedintele Iuliu Mureşan merge însă degeaba în Elveţia pentru că fără să plătească banii datoraţi lui Vasile Maftei, Ionel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeţ şi Ioan Hora efectul va fi acelaşi.

Au datorii de peste 300.000 de euro

CFR Cluj se bazează pe precedentul Rapidului, doar că giuleştenii şi-au declarat insolvenţa înainte ca LPF să se pronunţe şi datoriile au devenit istorice. În schimb, ardelenii trebuie să se supună legii şi fie plătesc, fie pot să-şi ia adio de la puncte. Defalcat, CFR a pierdut 8 puncte din cauza lui Maftei, şi câte patru din cauza memoriilor lui Stana, Sepsi, Voiculeţ şi Hora. Deac şi compania ocupă locul 18 în clasament, cu 10 puncte, la opt distanţă de primul loc ce rămâne în Liga I.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net