CFR, campioana amicalelor

Ultima actualizare:

    Clujenii vor începe  campionatul cu  un moral foarte bun
Clujenii vor începe campionatul cu un moral foarte bun

Ardelenii ocupă în acest moment ultimul loc care duce în lupta pentru titlu, dar au toate condiţiile să facă mai mult de atât. Chiar dacă unii îi văd pe băieţii lui Vasile Miriuţă abandonaţi în insolvenţă, aceştia demonstrează că nu e inteligent să-i subestimezi.

Iuliu Mureşan a reuşit să păstreze aproape tot lotul din toamnă şi a făcut două plombe inspirate: Ciprian Deac şi Claudiu Bumba. Această stabilitate s-a văzut la echipă, cel puţin în perioada de pregătire. CFR a câştigat toate cele cinci meciuri jucate în Cipru, 2-0 cu ruşii de la Ufa, 4-1 cu maghiarii de la Mezokovesd-Zsory, 2-1 cu polonezii de la Arka Gdynia, 2-1 cu gazdele de la Apollon Limassol, şi 1-0 cu alţi polonezi, Korona Kielce.

Această serie le dă ardelenilor speranţe mari că în cele cinci etape rămase din sezonul regulat vor recupera suficient faţă de Viitorul şi Steaua, iar după înjumătăţirea punctelor să aibă şanse reale la titlu. Şi toate se leagă perfect, CFR reluând Liga 1 chiar împotriva vicecampioanei.

”Suntem obligaţi să câştigăm pentru a rămâne pe locul 6. Dacă nu învingem Steaua, ne întrece Astra, care joacă la Târgu Mureş. Nu mi-e frică de nici un jucător, chiar dacă am văzut că au făcut transferuri bune”, a spus preşedintele Iuliu Mureşan. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net