CFR - Astra: Lung, la spital, Şumudică în tribune! Niţă vine la naţională!

Ultima actualizare:

    Silviu Lung s-a accidentat grav captură Digi Sport
Silviu Lung s-a accidentat grav captură Digi Sport

CFR a învins cu 3-2 pe Astra, în primul meci al etapei secunde a play-off-ului, dar partida a fost una cu evenimente neplăcute. Portarul giurgiuvenilor a ajuns la spital, antrenorul Șumudică a fost eliminat, iar gazdele au ratat un penalty. În locul goalkeeperului campioanei, la naţională va ajunge stelistul Niţă.

Portarul echipei Astra Giurgiu, Silviu Lung Jr, a fost scos cu ambulanţa de pe teren după ce a fost lovit cu mingea în faţă de Omrani, în minutul 19. Portarul s-a prăbuşit şi a primit iniţial îngrijiri din partea medicului echipei Astra. Deoarece era vizibil ameţit, după aproximativ două minute a intrat ambulanţa pe teren şi fotbalistul a fost urcat pe targă şi apoi dus la spital, unde a rămas sub supravegherea medicilor.

El a suferit un traumatism cranian şi va rata convocarea la naţionala României, pentru meciul cu Danemarca, de duminică, 26 martie. Locul lui Lung la lot va fi luat, cel mai probabil, de portarul Stelei, Florin Niţă, care va fi al treilea portar al tricolorilor, după Tătăruşanu şi Pantilimon.

Altfel, Marius Șumudică a fost trimis în tribune pentru proteste la adresa arbitrilor, iar Antal a ratat un penalty și meciul s-a încheiat 3-2 pentru CFR.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net