CFR a aruncat Steaua în aer

Ultima actualizare:

    Tamaş a făcut  o partidă slabă  contra clujenilor  de la CFRFoto: Sportpictures.eu
Tamaş a făcut o partidă slabă contra clujenilor de la CFRFoto: Sportpictures.eu

Laurenţiu Reghecampf a spus foarte bine după înfrângerea cu Osmanlispor că românii fac prea uşor nuntă din prima victorie, şi la fel înmormântare, după prima înfrângere. La ei s-a lăsat din nou cu priveghi!

Gigi Becali începe să simtă pe pielea lui efectul înlocuirii greilor cu ciurucuri. I s-a spus înainte s-o facă, dar nimeni n-a putut interveni în calculele lui matematice. Acum, când vedem că Tănase nu e Stanciu, Golubovic se lipeşte de gol ca apa de gâscă, iar Moke e doar de pe acelaşi continent cu Varela şi nimic mai mult, strâmbă din nas. Dă vina pe doctori, culmea, şi pe vârful luat de la Iaşi, pe care îl ameninţă cu Alibec şi Gnohere.

Laurenţiu Reghecampf spune că echipa n-a avut atitudine, Tamaş se compară cu un cal care aleargă, dar nu dă lapte, iar Enache pune rezultatul pe seama oboselii. Fiecare are propria explicaţie a eşecului cu CFR şi e posibil ca toţi să aibă dreptate. ”Ce mari investiţii a făcut Steaua? Tănase a venit să-l înlocuiască pe Stanciu. Tănase a venit pe un milion şi jumătate şi Stanciu a plecat pe 9”, a spus Reghecampf.

„Ar trebui să ne fie ruşine pentru cum ne-am prezentat. Ne-a lipsit totul în confruntarea cu CFR. Dacă luăm statisticile, cred că am alergat. Dar şi calul aleargă, dar nu dă lapte. Toţi am jucat foarte prost”, a recunoscut tranşant şi Gabi Tamaş, care măcar nu s-a mai cerut la naţională după ce n-a fost în stare să-l blocheze pe Bud. Până la urmă nu e o dramă! Steaua are trei puncte în faţa Craiovei şi joacă duminică cu Voluntari, o echipă din al doilea eşalon al Ligii 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net