CFR aruncă în aer Liga I

Ultima actualizare:

    Denilson Gabionetta  îi acuză pe şefii clujeni  că i-au falsificat  semnătura în acte
Denilson Gabionetta îi acuză pe şefii clujeni că i-au falsificat semnătura în acte

CFR Cluj e în această perioadă un boxer lovit din toate părţile, dar care nu are pe nimeni în colţul său ca să arunce prosopul. Deşi tot felul de ilegalităţi sunt dezvăluite constant de foşti angajaţi, clubul din Gruia e pe cale să obţină la TAS anularea depunctării.

Informaţia a apărut pe surse vineri seara şi dacă se confirmă, ultimele şase echipe din subsolul clasamentului, care mai sperau la salvare, sunt ca şi căzute în Liga a II-a. Asta pentru că, având în plus 24 de puncte, CFR urcă până aproape de podium şi face ca actualul loc 12 să devină retrogradabil.

Prima poziţie de rămânere în primul eşalon devine actualul loc 11, ocupat de Chiajna, dar cu trei puncte în “meciul prieteniei”, cu Viitorul, de pe teren propriu, ilfovenii sunt scăpaţi.

În aceste condiţii, Braşov, Gaz Metan, “U” Cluj şi Rapid, care speră în ultimele trei etape, nu mai păstrează decât şanse iluzorii. Până atunci, în ciuda zvonurilor de reprimire a punctelor, vândute ca certitudini dinspre Elveţia, tot mai multe nereguli sunt semnalate la Cluj.

Denilson Gabionetta, fost jucător împrumutat de Parma la CFR în sezonul 2013-2014, spune că ardelenii i-au falsificat actele pentru a nu-i mai plăti restanţele contractuale.

“Am observat că semnăturile sunt diferite pe cele două hârtii, am luat legătura cu jucătorul, iar acesta spune că nu a semnat  nici un act adiţional prin care acceptă că nu mai are de primit alte salarii de la CFR. Din punctul meu de vedere e vorba de un fals şi vom intenta proces”, a spus avocatul fotbalistului brazilian. În replică, reprezentanţii CFR-ului au motivat că jucătorul a semnat cu mâna lui ambele acte, pe care le vor depune la dosar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net