Cerniauskas s-a întors la Dinamo!

Ultima actualizare:

    Cerniauskasfoto: sportpictures
Cerniauskasfoto: sportpictures

Portarul lituanian Vitautas Cerniauskas a fost transferat de Dinamo, după ce Laurenţiu Brănescu s-a accidentat. el a efectuat azi dimineaţă vizita medicală şi după-amiază se va alătura lotului lui Contra.

"Probabil că cei de la Juventus vor decide ca Brănescu să se opereze. Ne-am mişcat repede şi l-am adus pe Cerniauskas, care îşi cunoaşte colegii, a mai jucat aici. Nu contează că nu a jucat de mult timp, la un portar nu se vede foarte mult absenţa de pe teren", a spus Contra.

"Mă bucur că m-am întors la Dinamo. Bine, n-am semnat încă, dar cred că nu vor fi probleme. Vizita medicală a decurs normal şi acum nu mai pot decât să sper că echipa se va califica în play-off şi va câştiga Cupa României şi Cupa Ligii. Probabil lucrurile merg mai greu pentru că au fost multe schimbări de jucători şi e complicat în astfel de situaţii. Despre Cosmin Contra nu ştiu foarte multe, dar îmi amintesc de lucrurile bune făcute la Petrolul. Personal sunt pregătit să mă lupt cu Penedo, concurenţa mereu ajută echipa", a spus Cerniauskas la vizita medicală. El a mai evoluat la Dinamo în sezonul precedent, când a avut 34 de apariţii. Acum s-a întors la echipă după ce Laurenţiu Brănescu, în vârstă de 22 de ani, s-a accidentat la menisc şi a plecat să efectueze un control medical la Juventus Torino, club de unde este împrumutat la Dinamo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net