cel mai bun pariu al zilei

Ultima actualizare:

    Românul Puşcaş ar putea ajuta să se confirme că Inter - Celtic e cel mai bun pariu al zileifoto: Click!
Românul Puşcaş ar putea ajuta să se confirme că Inter - Celtic e cel mai bun pariu al zileifoto: Click!

Liga Europa îşi desfăşoară în această seară retururile şaisprezecimilor de finală şi cu atât de multe meciuri, împătimiţii jocurilor caută cu disperare cel mai bun pariu al zilei. Având foarte multe opţiuni, pariorii au ceva probleme în a-l găsi, dar Click! le întinde acestora o mână de ajutor.

În primul rând, orice jucător cu experienţă ştie că cel mai bun pariu al zilei nu înseamnă neapărat cel mai pariat meci al zilei. Astfel, trebuie evitate din start partidele cu cote foarte echilibrate, pe care eşti tentat să mizezi bani mulţi doar pentru că fac parte din campionatele cele mai cunoscute, despre care crezi că ai cele mai multe informaţii.

Aceste greşeli se produc mizând pe celebrul "Big 7", adică primele ligi din Anglia, Spania, Italia, Germania, Franţa, Liga Campionilor şi Liga Europa. De asemenea, în faţa unei multitudini de evenimente, cum sunt în această seară, nu mai puţin de 16 meciuri de top, sita trebuie cernută foarte bine şi ales cel mai sigur, cu cota nici prea mare, nici prea mică.

Astfel, după aceste criterii, cel mai bun pariu al zilei este la o analiză obiectivă Inter Milano - Celtic Glasgow. După 3-3 în Scoţia, partida de pe Giusepe Meazza se anunţă un război în toată regula, cu goluri multe şi cu italienii mari favoriţi. Cum şi în tur au fost egalaţi în minutele de prelungiri, milanezii vor fi acum mult mai atenţi în conservarea rezultatului.

Cel mai bun pariu al zilei are o cotă de 1,60

Dacă am stabilit argumentele sportive, trebuie să vorbim şi despre câţi bani ne poate aduce o astfel de investiţie. Ei bine, cu 100 de lei pariaţi, pe o cotă de 1,60, cât are în medie victoria Interului la toate casele de pariuri, avem un profit de 60 de lei. La casele online se pot obţine însă profituri chiar mai mari de atât, până la 70 de lei doar pe acest meci.

E cel mai bun pariu al zilei pentru că Inter vrea în Liga Campionilor prin Liga Europa

Liga Europa este o miză uriaşă în acest an, mai ales după ultimele modificări făcute de UEFA în regulament. Astfel, dacă premiile în bani sunt aproximativ aceleaşi, forul continental îi oferă din acest an câştigătoarei Ligii Europa un loc în Liga Campionilor, la masa bogaţilor. Inter, care în campionat n-are nicio şansă la locurile de Ligă, fiind la mijlocul clasamentului, a şi declarat că are asta în obiectiv. În aceste condiţii, fie şi prin prisma motivaţiei italienilor, Inter - Celtic, 1 solist, este cel mai bun pariu al zilei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net