Cel mai bogat român, Ioan Neculaie, este dator 160.000 de euro

Ultima actualizare:

    Yazalde poate băga Astra în falimentFoto: SportPictures.eu
Yazalde poate băga Astra în falimentFoto: SportPictures.eu

Când ai o avere de 1,1 miliarde de euro toată lumea aşteaptă să te fereşti de ridicol. Câteodată însă tocmai banii aceştia mulţi te dopează cu atitudine de invincibil, îţi strică busola şi te bagă în conflict cu legea.

E cazul patronului Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, aparent un vizionar în afaceri, dar proprietar de club de fotbal cu apucături, se pare, cât se poate de mioritice. În septembrie 2013, cel mai bogat român miza pe o tactică agresivă în încercarea de a-i fura Stelei titlul.

Preşedintele Dinu Gheorghe a adus mulţi jucători scumpi, printre care şi doi portughezi de la Braga, Yazalde şi Pedro Santos. Ambii au ajuns împrumutaţi gratis, cu costuri reprezentând doar 160.000 de euro, comisionul către firma care îi impresariază pe aceştia, Onsoccer International. Santos a plecat la finalul turului, Yazalde a rezistat până la finalul sezonului şi a ajutat la obţinerea locului doi şi a Cupei, dar de plata banilor s-a uitat.

Portughezii şi-au cerut drepturile pe toate căile, dar de la club n-au venit decât refuzuri. Astfel, Onsoccer a dat-o în judecată pe Astra Giurgiu, cerând insolvenţa. Portughezii s-au plâns chiar de tratament părtinitor din partea instanţei şi l-au recuzat pe primul judecător. Agenţii lui Yazalde aşteaptă acum să vadă dacă după cruciada justiţiei, de la Bucureşti, le-a venit şi lor rândul la dreptate.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net