Ceartă în familia Iordănescu

Ultima actualizare:
Edi și Puiu Iordănescu
Edi și Puiu Iordănescu

România s-a calificat la Campionatul European din 2016, iar selecţionerul confirmat, Anghel Iordănescu, îşi conturează deja lotul de 23 de jucători pe care îl va deplasa în Franţa. Postul de fundaş dreapta e deficitar şi speră să-l acopere cu Săpunaru, dar fiul lui nu-l prea ajută.

Selecţionerul e interesat ca fostul rapidist Cristi Săpunaru să fie folosit la Târgu Jiu ca apărător lateral, pentru a se acomoda în acest rol până la startul turneului final european, programat vara viitoare în Franţa. Mai ales că pe acest post e secetă, doar  Alexandru Măţel putând emite pretenţii de convocare şi stelistul Paul Papp - numai în cazul în care îşi revine subit. 


    Edi și Puiu Iordănescu
Edi și Puiu Iordănescu

Din păcate, fiul “Generalului”, Edi Iordănescu, antrenorul gorjenilor, l-a utilizat pe Săpunaru pe orice alt post, doar fundaş dreapta, nu. Fostul jucător al lui FC Porto a jucat de cele mai multe ori mijlocaş central, doar că nu aici îi trebuie selecţionerului jucători, Mihai Pintilii, Ovidiu Hoban, Andrei Prepeliţă sau Costin Lazăr “blindând” deja zona mediană. Şi pentru că i-a mers atât de bine, Edi are de gând să continue pe această linie.

Se pare că în familie a avut deja loc o discuţie pe această temă, Edi necedând însă în faţa presiunilor şi intereselor “Generalului”. Acesta a ieşit chiar public şi a tranşat disputa: “Îl voi folosi pe Săpunaru unde va fi nevoie la Pandurii, nu la naţională. Dacă va juca bine, tata îl va selecţiona oricum”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net