Ce vă mai place ciorba reîncălzită!

Ultima actualizare:

    Victor Pițurcă câștigă la arabi aproape două milioane de dolari anual. Laurențiu Reghecampf încasează la Steaua 30.000 € lunarFotografii: Mediafax
Victor Pițurcă câștigă la arabi aproape două milioane de dolari anual. Laurențiu Reghecampf încasează la Steaua 30.000 € lunarFotografii: Mediafax

În ultima perioadă, „duşmanii” Piţi şi Reghe au avut parcursuri asemănătoare. În 2014 erau pe cai mari, după care a urmat dezastrul, iar acum cei doi o iau de la capăt, cu o „ciorbă reîncălzită”.

La câteva zile după ce Laurenţiu Reghecampf s-a întors la Steaua pentru a salva corabia roş-albaştrilor, Victor Piţurcă şi-a găsit şi el un nou loc de muncă. De fapt, fostul selecţioner al naţionalei României îşi va începe al doilea mandat la formaţia Al-Ittihad din Arabia Saudită, care l-a demis recent pe Bölöni. Clubul din Jeddah l-a rechemat pe Piţi în special pentru a stinge o datorie de un milion de dolari pe care o avea de încasat românul. Mai mult, Victor Piţurcă i-a convins pe saudiţi să scape de preşedintele Al-Balawi, cel care îl dăduse afară în vară, astfel că acum îşi poate face treaba liniştit. Aşadar, aproape concomitent, Piţurcă şi Reghe s-au întors de unde au plecat, însă asemănările dintre ei nu se opresc aici. În vara lui 2014, cota lor era într-un punct maxim, beneficiind de rezultatele bune obţinute cu naţionala, respectiv cu Steaua. Ca urmare, şeicii arabi au aruncat cu milioane de euro în ei, finalul lui 2014 găsindu-i pe Piţurcă şi pe Reghecampf în acelaşi campionat, al Arabiei Saudite. N-a durat mult şi totul s-a năruit. Asta pentru că Reghe a fost dat afară destul de repede de la Al-Hilal, în timp ce Piţi a ratat toate obiectivele cu Al-Ittihad şi, implicit, a fost demis.

Déjà-vu: Piţi va debuta cu aceeaşi echipă!

Programul campionatului saudit i-a rezervat o surpriză lui Piţurcă. Astăzi, Al-Ittihad (locul 3 după 9 etape) va primi vizita celor de la Hajer, echipă împotriva căreia antrenorul român de 59 de ani a debutat şi în 2014. Atunci, Al-Ittihad a pierdut acasă cu 1-0, începând o serie negativă de şapte meciuri fără victorie.

Nu s-au salutat la meciul direct

Victor Piţurcă şi Laurenţiu Reghecampf se află într-un „război rece” care nu se va opri curând. Apogeul conflictului dintre ei s-a produs anul trecut, de Ziua Naţională a României, la meciul direct din Arabia Saudită. Reghe s-a dus atunci la Piţi să-l salute, dar acesta din urmă s-a făcut că nu vede. „Ce poţi să ceri de la un om care nu-şi recunoaşte propriul copil?”, spunea atunci Reghecampf.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net