Ce scrie în biletul de adio lăsat de fiul lui Florin Pancovici înainte de a se spânzura

Ultima actualizare:

    Sebastian Pancovici avea 16 aniFoto: Facebook
Sebastian Pancovici avea 16 aniFoto: Facebook

Zi de marţi neagră pentru familia fostului fotbalist Florin Pancovici! Fiul adoptiv al sportivului s-a sinucis la doar 16 ani. Sebastian a fost găsit spânzurat chiar de tatăl lui, în scara blocului în care locuia. Familia lui este devastată de durere şi încearcă să înţeleagă gestul extrem al adolescentului din biletul de adio pe care levul l-a lăsat.

Clipe cumplite pentru Florin Pancovici, care marţi (27 februarie) a simţit că îi fuge pământul de sub picioare. Fostul fotbalist a încercat cu disperare să-şi salveze fiul pe care l-a găsit spânzurat. Bărbatul a tăiat sfoara şi l-a resucitat minute-n şir, dar medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Din primele informații, tânărul era înfiat de fostul fotbalist, scrie www.observatorulph.ro. El învața la Colegiul I.L. Caragiale.


    Florin PancoviciFoto:Facebook
Florin PancoviciFoto:Facebook

Înainte să-şi închie socotelile cu viaţa, Sebastian Pancovici a lăsat familiei un bilet de adio în apartament prin care își cere iertare familiei. Se pare că motivul pentru care fiul lui Florin Pancovici ar fi recurs la acest gest necugetat este faptul că marţi s-a împlinit un an de când a murit iubita lui. În biletul de adio, tânărul ar fi scris că el nu poate trăi fără ea.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar în cauza polițiștii vor deschide un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Florin Pancovici, ex-jucător la Petrolul Ploiești, FC Bihor, Ceahlăul sau FC Vaslui, a jucat în 90 de meciuri în prima liga din România, marcând 11 goluri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net