Ce nebunie de meci la Leverkusen! 8 goluri într-un meci egal VIDEO

Ultima actualizare:
Toate rezultatele de marţi seara
Toate rezultatele de marţi seara

Aşa cum ne aşteptam, Liga Campionilor ne-a oferit din nou spectacol marţi seara. De vină a fost însă un singur meci: Bayer Leverkusen - AS Roma, încheiat cu un incredibil 4-4, după trei răsturnări halucinante de scor.

Italienii au început partida catastrofal şi s-au văzut conduşi cu 2-0 după doar 19 minute, din cauza dublei lui Chicharito Hernandez. Nemţii s-au văzut cu sacii în căruţă şi au lăsat-o mai moale, crezând că partida e jucată. N-a fost însă ala. De Rossi a egalat până la pauză şi la cabine s-a intrat 2-2. Bayer nu s-a trezit nici la reluare, iar Roma a dus scorul la 4-2 prin golurile lui Pjanic şi Falque. Apoi, a fost rândul trupei lui Rudi Garcia să se creadă învingătoare prematur. Kampl şi Mehmedi au înscris în minutele 84 şi 86, iar partida s-a încheiat 4-4, scor care n-ajută pe nimeni.


    Toate rezultatele de marţi searaFoto Click!
Toate rezultatele de marţi searaFoto Click!

Alt meci tare al serii a fost la Londra, între Arsenal şi Bayern Munchen. Englezii au câştigat cu 2-0 după un meci electrizant şi rămân în cursa pentru optimi după ce au pierdut în primele două partide. În schimb, trupa lui Guardiola a suferit prima înfrângere a sezonului. În celelalte partide, Barcelona a câştigat ciu 2-0 la BATE Borisov, Olympiakos cu 1-0 la Zagreb, iar Chelsea a remizat, scor 0-0, la Dinamo Kiev. Exceptând-o pe Arsenal, alte trei echipe au câştigat aseară pe teren propriu: Porto, Valencia şi Zenit. Victimele lor Maccabi, Gent şi Lyon. Vezi mai jos rezumatul meciului!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net