Ce își dorește Sorin Cârțu de la noul sezon? ”Să n-am parte de ghinion!”

Ultima actualizare:

    Sorin Cârţufoto: Florin Staicu
Sorin Cârţufoto: Florin Staicu

Directorul tehnic al CS Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a declarat că pentru formaţia craioveană startul de campionat va fi foarte dificil şi a precizat să îşi doreşte ca echipa să nu aibă ghinion.

În primele patru etape ale Ligii I, CSU Craiova va întâlni echipele FC Botoşani, Dinamo, Astra Giurgiu şi ASA Târgu Mureş.

"E foarte greu programul Ligii I, dat fiind că joci cu trei echipe de cupe europene în primele patru etape. E un început greu, dar și anul trecut a fost la fel. E un dezavantaj faptul că adversarii noștri din primele runde au jocuri în cupele europene, pentru că se vor prezenta la ora jocului contra noastră cu un plus de formă sportivă. Deci din punctul acesta de vedere, Botoșaniul este avantajată fiindcă are deja două jocuri oficiale. Nu vreau să vorbesc acum despre meciul cu Dinamo. Noi întâi avem primul joc cu Botoșaniul. Pentru campionatul viitor îmi doresc să nu avem ghinion. Adică ceea ce oferim aia să primim. În campionatul trecut, că am luat un punct, că am luat trei - le-am meritat. Nu mai vreau ghinionul pe care le-am avut la partidele cu Ceahlăul, cu Brașovul ori cu Iașiul. Atacăm în neștire și primim goluri pe niște greșeli individuale, care se fac o dată la nu știu cât timp. E important la ora începerii campionatului cum arătăm, din punct de vedere fizic și medical", a spus Cârţu.

Formaţia CS Universitatea Craiova a învins, miercuri, cu scorul de 4-1, echipa albaneză Skanderbeu Korce, în primul meci de pregătire din cadrul stagiului din Austria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net